Παρασκευή 18 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Τονωτική ένεση

Αισιοδοξία και για το πρωτάθλημα στην Ενωση

Πανηγυρισμοί τέλος, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η επόμενη μέρα στο "στρατόπεδο" της κυπελλούχου Ελλάδας. Ο Π. Ραβούσης έδωσε το σύνθημα αμέσως μετά τη λήξη του τελικού και συνέχισε χτες λέγοντας χαρακτηριστικά "όσο ζούμε ελπίζουμε και όσο ελπίζουμε παλεύουμε".

Η κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως περιμένουν όλοι, θ' αποτελέσει τονωτική "ένεση" στην ψυχολογία, έναν τομέα αρκετά σημαντικό ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Αναφορικά με το παιχνίδι του Φαλήρου, ο Π. Ραβούσης δήλωσε μεταξύ άλλων χτες: "Θα μας δώσει ώθηση να συνεχίσουμε. Ο ΠΑΟ με τα πολλά μαν του μαν δε μας επέτρεψε να παίξουμε μπάλα αλλά αυτό που μετράει είναι το τρόπαιο. Μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός είχε 10 στους 10 τελικούς". Το πρόσωπο του αγώνα, ο Ηλίας Ατματσίδης, επισήμανε πως έχει ζήσει πολλές μεγάλες βραδιές χωρίς να κρύψει όμως ότι η προχτεσινή "σίγουρα είχε κάτι ξεχωριστό λόγω της εκτέλεσης του πέναλτι. Κάποιοι συμπαίχτες μου αρνήθηκαν και πήρα την ευθύνη".

  • Φουντώνουν τα σενάρια περί αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ. Επικρατέστερη αγοράστρια φαίνεται η ΦΑΓΕ. Πάντως οι πληροφορίες διίστανται, αφού στελέχη της εταιρίας αλλού ισχυρίζονται πως δεν ενδιαφέρονται και αλλού ότι περιμένουν ανακοίνωση πώλησης απ' τον Μ. Τροχανά, που αρνείται την ύπαρξη τέτοιας πρόθεσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ