Παρασκευή 18 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ
Τα κουκούλωσε η ΕΠΟ

Ο αυτοεξευτελισμός της ΕΠΟ και η συνεχής επίδειξη της φαιδρότητας που τη χαρακτηρίζει, δεν έχει όρια. Τελευταία απόδειξη, η κατάληξη στο πολύκροτο θέμα των καταγγελιών για παρανομίες στη Δ Εθνική και η θρυλούμενη κάθαρση μέσω ειδικής εξεταστικής επιτροπής. Χτες το ΔΣ της Ομοσπονδίας συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών (προς... επιβεβαίωση της διαφάνειας που ευαγγελίζονταν) και αποφάσισε πως υφίστανται παρανομίες, αλλά δεν έχει τα νομικά ερείσματα να τις τιμωρήσει.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν δημοσιοποιούν την εκπληκτική τριλογία: "1) Το πόρισμα (σσ προέβλεπε ποινές) της Ειδικής Εξεταστικής Επιτροπής (ΕΕΕ) γίνεται δεκτό με την επισήμανση πως η μεγάλη πλειοψηφία των στοιχείων που περιέχει είναι αληθινά. 2) Η πρόθεσή του να επιληφθεί του πορίσματος και να επιβάλλει ποινές δεν έχει νομική στήριξη, λόγω του ότι δεν υφίσταται προς το παρόν ανάλογο νομικό πλαίσιο που να επιτρέπει αποφάσεις. 3) Θα θέσει στη ΓΣ της ομοσπονδίας προς ψήφιση σχέδιο με το οποίο θα εξουσιοδοτείται στο μέλλον, σε περιπτώσεις βάναυσης προσβολής του αθλήματος να παρεμβαίνει και να επιβάλλει ποινές κατά την κρίση του".

Τα εύλογα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά. Πριν αρχίσουν τις διαδικασίες δεν τα ήξεραν αυτά; Οταν κάποιοι τα έλεγαν, γιατί τους αγνοούσαν; Προς τι τα περί επαναστατικού δικαίου και άλλα ωραία; Ο "Ρ", δυστυχώς για το άθλημα, δικαιώθηκε όταν από την πρώτη μέρα υποστήριζε πως πρόκειται για μεγαλοστομίες με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων.

Γ. Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ