Τετάρτη 23 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Δε μας ευνοούν"

Ο Μπάγεβιτς για διαιτησία. Θεωρεί ματς τίτλου το ντέρμπι με ΑΕΚ

Ματς - "κλειδί" για την κατάκτηση του τίτλου είναι κατά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο αγώνας με την ΑΕΚ στο Φάληρο. Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε για το ματς αυτό: "Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ μπορούμε να πούμε ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Ομως έχουμε πριν το ντέρμπι ένα ακόμη δυνατό ματς στον Πύργο με τον Πανηλειακό". Ο Ντούσκο δεν έκρυψε πάντως ότι η ισοπαλία στην Τούμπα ήταν πολύ σημαντική: "Οτι είμαστε πιο κοντά στον τίτλο μετά τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη είναι αλήθεια. Μένουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια, που χρειάζονται μεγάλη προσοχή". Σε ερώτηση τι έχουν πετύχει ως τώρα οι παίκτες του, ο Μπάγεβιτς άφησε ουσιαστικά υπονοούμενα για την αμφισβήτηση που δέχεται ο Ολυμπιακός (βλέπε εύνοια διαιτησίας) λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να παίζει καλά και να κερδίζει. Πάντα κάποιος έχει παράπονο και προσπαθεί να μειώσει τον άλλο. Προσπαθούν να φτιάξουν μια εικόνα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Εμείς απαντάμε ως τώρα με την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούν στο τέλος του πρωταθλήματος να βάλουν τα ματς στο βίντεο και να τα συγκρίνουν με άλλες ομάδες".

Οσον αφορά τη διαμάχη του με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Αγγελο Αναστασιάδη, προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους: "Δε θέλω να ανοίξω διάλογο με κανένα. Ούτε με τον κ. Αναστασιάδη. Κανείς δε μου είπε να πάω στη συνέντευξη. Τα ίδια έκαναν και στο Κύπελλο. Προσπαθούν να δώσουν μια εικόνα που δεν είναι καλή". Μάλιστα αναφέρθηκε και στον προγενέστερο έντιμο βίο του: "Από το 1988 που είμαι στην Ελλάδα δεν έχει κανένας συνάδελφος παράπονο από μένα. Θέλω να πιστεύω ότι κατάλαβε και ο ίδιος πώς είναι τα πράγματα. Με τον ΠΑΟΚ δεν έχω κανένα πρόβλημα".

  • Φιλικό αγώνα με την Ελευσίνα στις 5μμ θα δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός στο Θριάσιο Πεδίο. Ο Μπάγεβιτς θα έχει την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ρεζερβών αλλά και του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ