Τετάρτη 23 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Βγαίνει ο τελικός

Παίζουν σήμερα Γιουβέντους - Αγιαξ και Μάντσεστερ Γ. - Ντόρτμουντ

Ξεκαθαρίζει σήμερα το τοπίο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού διεξάγονται οι επαναληπτικοί ημιτελικοί που θα αναδείξουν το ζευγάρι του τελικού. Μιλάνο και Μάντσεστερ έχουν σήμερα την τιμητική τους μια που από κει θα αναδειχτούν οι δυο μεγάλοι μονομάχοι που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η κάτοχος του τροπαίου και πρωταθλήτρια κόσμου, Γιουβέντους, υποδέχεται τον Αγιαξ (9.30 μμ, ΜΕGΑ απευθείας μετάδοση) στη ρεβάνς της μεγάλης νίκης της στην Ολλανδία με 2-1 που τις δίνει το προβάδισμα στα προγνωστικά. Οι "Γιουβεντίνοι" είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς για πολλούς αποτελούν την καλύτερη ομάδα.

Από την άλλη, πάντα επικίνδυνοι παραμένουν οι Ολλανδοί, αφού όπως έχουν δείξει φέτος, ουκ ολίγες φορές ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους μακριά από το... σπίτι τους. Αυτό φάνηκε και στον προηγούμενο γύρο όταν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση από την Ατλέτικο, παίζοντας φανταστικά στη Μαδρίτη.

Ανεβασμένοι ψυχολογικά μετά τη μεγάλη νίκη στο Ανφιλντ επί της Λίβερπουλ με 3-1 οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα με την Ντόρτμουντ (11.30 μμ, μαγνητοσκόπηση MEGA).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ