Τρίτη 6 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
"Ανοιξη" από Γκατσιούδη

Βολή στα 85.80 από το νεαρό ακοντιστή στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων

Ελπιδοφόρα μηνύματα ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου άφησε ο ακοντιστής Κώστας Γκατσιούδης με την εμφάνισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενοπλων Δυνάμεων που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Κομοτηνή.

Ο 10ος Ολυμπιονίκης της Ατλάντα σημείωσε βολή στα 85.80, κάτι που αποτελεί σημαντικό γεγονός, αφού ο αθλητής βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας ενώ προέρχεται και από τραυματισμό. Αυτό ήταν που ανάγκασε το Κώστα Γκατσιούδη να μην επιχειρήσει άλλη βολή και να αποχωρήσει.

Εκτός όμως από την επίδοση του Γκατσιούδη σημαντικές επιδόσεις σημείωσαν και ο Σπύρος Ανδριόπουλος στα 5.000μ (1420), ο Στέλιος Μπίσμπας που δοκίμασε την τύχη του στα 400μ εμπόδια (5385) και ο Αλέξανδρος Γενοβέλης στα 100μ (1070).

Μεγάλα ονόματα στο Ρέθυμνο

Αθλητές και αθλήτριες με σπουδαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο θα δώσουν το "παρών" στα φετινά "Βαρδινογιάννεια) που θα διεξαχθούν στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μάη.

Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι του πρωταθλητή Ευρώπης στους δρόμους ταχύτητας Μαρκ Μπλούμε, ενώ αντίστοιχα στις γυναίκες το μεγάλο όνομα είναι η Μέλανι Πάσκε που θεωρείται από τις κορυφαίες δρομείς της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Μαζί της θα δώσει το "παρών" η Αντζελα Ατέντε με 11.40.

Επίσης, οι Νιγηριανοί Ντεγί Αλιού με ατομικό ρεκόρ 10.10 στα 100μ και Σαντέι Μπαντά, που αν και είναι 400άρης, στην Κρήτη θα έρθει για να τρέξει στα 200μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ