Τρίτη 3 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Πιάνει δουλιά ο Αρχοντίδης

Ο Σερραίος τεχνικός θα είναι, εκτός απροόπτου, ο αντικαταστάτης του Γκίντερ Μπένγκστον στον πάγκο του δικεφάλου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.- Ο Χρήστος Αρχοντίδης είναι ο αντικαταστάτης του Γκίντερ Μπένγκστον στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο Σερραίος τεχνικός χτες το πρωί ήταν στα γραφεία του μεγαλομετόχου του δικεφάλου Γιώργου Μπατατούδη και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Μετά το τέλος της συνομιλίας ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: "Φέτος αποφάσισα να μην εργαστώ και να περιμένω τη μεγάλη πρόκληση. Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ηταν μια προδομένη ομάδα με άσχημη ψυχολογία. Νομίζω ότι οι ίδιοι οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους. Σίγουρα υπάρχουν πολλές δυνατότητες ".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νομικός σύμβουλος Α. Κρυσταλλίδης αργά το βράδυ είχε επαφή με τον Μπένγκστον προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για τη διακοπή της συνεργασίας.

  • Ο Πέτρος Θεοδωρίδης ψάχνει για τον... αντικαταστάτη του στην προεδρία του Ηρακλή. Επικρατέστερος είναι ο Απόστολος Γενίτσαρης, παλιός παράγοντας του Γηραιού. Οσον αφορά το θέμα προπονητή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Χθες τους παίκτες γύμνασαν οι βοηθοί του Βασίλη Αντωνιάδη, που οριστικά αποτελεί παρελθόν από τους κυανόλευκους. Την Πέμπτη έρχεται στη Θεσ/νίκη ο νέος προπονητής της ομάδας Αλκέτας Παναγούλιας
  • Ο Λάμπρος Γράντας άστραψε και βρόντηξε χτες στη συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε την παραίτησή του: "Παραιτούμαι γιατί βαρέθηκα να βρίζουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Εγώ είμαι αυτός που έβγαλα τον Αρη στην Ευρώπη. Επενδύσαμε σε παίκτες όπως οι Μαυρογεννίδης, Πανόπουλος και δικαιωθήκαμε. Αλήθεια είναι ότι ατυχήσαμε στους ξένους" τόνισε ο κ. Γράντας που, για να πουλήσει το πακέτο των μετοχών, θέλει 600 εκατομμύρια δραχμές. Προσωρινά χρέη προέδρου μέχρι τις 31 Γενάρη που θα γίνουν οι εκλογές στην ΠΑΕ θα κάνει ο Μιχάλης Ζορπίδης τέως πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ.

Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ