Τρίτη 3 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στους "8" της Ευρώπης

Πρόκριση της Βουλιαγμένης στο Κυπελλούχων

Στο "παραπέντε" τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίστες του Ολυμπιακού και τελικά αποφάσισαν να τερματίσουν την απεργία τους. Ενα τηλεφώνημα το Σάββατο το μεσημέρι του Σωκράτη Κόκκαλη με τους πολίστες του Ολυμπιακού έφερε τα πάνω κάτω και οι παίκτες όχι μόνο κατέβηκαν στον αγώνα με τη Γλυφάδα αλλά νίκησαν κιόλας με 10 - 7.

Στα άλλα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Χαλκίδα - Πανιώνιος 18 - 12, Χανιά - ΚΟΠΙ 17 - 11, Χίος - Εθνικός 12 - 4.

Ολοταχώς για τα ημιτελικά του Κυπελλούχων βαδίζει η Βουλιαγμένη που τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλό της. Οι "μπέμπηδες" νίκησαν άνετα τη Μάριμπορ με 10 - 0 και τη Σεβαστούπολη με 8 - 5, ενώ στο κρίσιμο παιχνίδι για την πρωτιά επιβλήθηκε της Βάσας με 5 - 4. Τώρα η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ισπανική Μεντιτεράνι.

Η έτερη εκπρόσωπός μας στην Ευρώπη το Σαββατοκύριακο, η Πάτρα, δεν τα κατάφερε στον όμιλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας και αποκλείστηκε με τρεις ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι οι Πατρινοί έχασαν από την ΤΣΣΚΑ με 11 - 4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ