Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το ΟΥΦΟ, ο Κοτς και η συνθήκη

Μια τρυφερή ταινία με τον Γουόλτερ Ματάου, σε σκηνοθεσία Τζακ Λέμον "Κοτς" θα παρουσιάσει η ΕΤ - 2 στις 00.30. Ενας ηλικιωμένος και γεμάτος ζωντάνια άνδρας αρνείται να περάσει στο περιθώριο της ζωής. Οταν αντιλαμβάνεται ότι τα παιδιά του επιθυμούν να τον στείλουν σε γηροκομείο, ο Κοτς αντιδρά και αναπτύσσει μια ζεστή, ανθρώπινη φιλική σχέση με μια κοπέλα που περιμένει παιδί. Θα της συμπαρασταθεί, θα την πείσει να κρατήσει το παιδί της και να μην το δώσει για υιοθεσία, όπως είχε αποφασίσει πάνω στην απελπισία της.

Από την ΕΤ - 3 στη 01.00 "Η συνθήκη του φιδιού" του Ντέιβιντ Γκριν.

Ο Γκάι Πέρσον κατοικεί στην πόλη ως τη στιγμή που αποφασίζει να επιστρέψει στην αγροτική κοινότητα που γεννήθηκε. Επιστρέφοντας ανακαλύπτει ότι η μητέρα του εγκατέλειψε τον αλκοολικό και βίαιο πατέρα του και ζει μαζί με τους Ινδιάνους. Διαπιστώνει ακόμη ότι υπάρχει μια βαθιά αντιπάθεια ανάμεσα στους Ινδιάνους και στους αγρότες, επειδή οι τελευταίοι ασκούν έντονες πιέσεις για την εξαγορά της γης των Ινδιάνων. Επικεφαλής των Ινδιάνων που θέλουν να μην ξεπουληθεί η γη τους είναι ο παιδικός και αγαπητός φίλος του Γκάι.

Από το MEGA στις 22.50 "Απόρρητος φάκελος Ρόζγουελ" του Τζέρεμι Πολ Κέγκαν. Πρόκειται για μια δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1995. Το 1947 ένας ιπτάμενος δίσκος, ένα UFO, προσκρούει στο Νέο Μεξικό και η αμερικανική κυβέρνηση αναθέτει στον ταγματάρχη Τζσε Μάρσελ να συντονίσει τις έρευνες και να αποκρύψει το γεγονός. Η ταινία είναι βασισμένη στη γνωστή υπόθεση Ρόζγουελ και στα πραγματικά γεγονότα που συγκλόνισαν την αμερικανική κοινή γνώμη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ