Σάββατο 14 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΑΕΚ
Σε τεντωμένο σκοινί

Οι διώκτες του πρωτοπόρου Ολυμπιακού βλέπουν σαν μονόδρομο τη νίκη

Ματς - κλειδί είναι το σημερινό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και για τους δυο μονομάχους. Οποια ομάδα χάσει σχεδόν απομακρύνεται από την υπόθεση τίτλος. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 8μμ και θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα τελευταία νέα από τα δυο στρατόπεδα, ξεκινώντας από τον γηπεδούχο ΠΑΟ.

Στο "τριφύλλι" ο Βελιμίρ Ζάετς έχει στη διάθεσή του και πάλι τους Καλιτζάκη, Κολιτσιδάκη και Αποστολάκη που ήταν τιμωρημένοι. Μία θέση είναι ανοιχτή για την 11άδα και τη διεκδικούν επί ίσοις όροις Μάρκος και Νασιόπουλος. Φυσικά μεγάλος απών θα είναι ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι που θα δει το ματς από την εξέδρα και τη Δευτέρα θα φύγει για την Οβιέδο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. "Η νίκη είναι μονόδρομος για μας. Εχουμε καλή ψυχολογία και τελικά πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς", τονίζει ο Ζέκο που λογικά θα παρατάξει την ομάδα με τους: Βάντσικ, Αποστολάκη, Ουζουνίδη, Γ. Χ. Γεωργιάδη, Καλιτζάκη, Κολιτσιδάκη, Μάρκο ή Νασιόπουλο, Καπουράνη, Βαζέχα, Λυμπερόπουλο και Γκούμα.

Στην ΑΕΚ εκτός από αγωνιστικά νέα έχουμε ως συνήθως και διοικητικές εξελίξεις. Χθες ο Μιχάλης Τροχανάς όρισε νέο πρόεδρο τον δήμαρχο Καλλιθέας Γιώργο Κυριόπουλο. Ο Στράτος Γιδόπουλος αντέδρασε ήπια και ζήτησε συστράτευση των πάντων ενόψει του ντέρμπι. Αισίως λοιπόν, η Ενωση θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με... τριπλέτα προέδρων.

Οσον αφορά την ομάδα ο Πέτρος Ραβούσης δε θα έχει τον μόνιμο τραυματία Μπατίστα και τον Ντόμπος που είναι με την Εθνική Ρουμανίας. Κανονικά θα παίξει ο Μαλαδένης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ επανέρχεται μετά από δυο αγωνιστικές ο Κωστένογλου που εξέτισε την ποινή του. Σε δηλώσεις του ο Ελληνας τεχνικός θέλησε να αποβάλει το άγχος τονίζοντας ότι το ματς δεν είναι οριακό (σ.σ. την περασμένη Τρίτη είχε υποστηρίξει τα αντίθετα): "Πάμε σε ένα ματς που έχει μεγάλο γόητρο. Δεν είμαστε αγχωμένοι. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Πάντως δε νομίζω ότι είναι οριακό παιχνίδι", επισήμανε ο Ραβούσης. Πιθανή 11άδα: Ατματζίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Βλάχος, Μανωλάς, Κωστένογλου, Μαλαδένης, Κωστής, Σαβέβσκι, Κετσπάγια, Νικολαϊδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ