Σάββατο 14 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Είχαν τύχη Ολυμπιακός και Αρης

Ευνοϊκή η κλήρωση στο Κυπελλούχων. Στο Συνομοσπονδίας, αντίθετα, συναντώνται οι δρόμοι Ορεστιάδας και Κτησιφώντα

Το δρόμο για το φάιναλφορ του Κυπελλούχων άνοιξε χτες για τον Ολυμπιακό και τον Αρη η κλήρωση που έγινε στη Βιέννη. Οι ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν με την ουκρανική Οδησσό, τη Βίτεμπσκ από τη Λευκορωσία, την ιταλική Κούνεο, τη σλοβενική Μάριμπορ (θα τις αντιμετωπίσει εκτός έδρας), τη Μακαμπί του Τελ Αβίβ, την ολλανδική Καπέλε και τη ρουμανική Σαβινέστι (θα τις αντιμετωπίσει εντός έδρας). Στον άλλο όμιλο ο Αρης θα παίξει με τις Ζονχόβεν (Βέλγιο), Πουατιέ (Γαλλία), Νίσα (Πολωνία) (οι αγώνες εκτός έδρας), Μπέλγκοροντ (Ρωσία), Μπερλίν (Γερμανία), Γκραν Κανάρια (Ισπανία) (οι αγώνες εντός έδρας). Στο φάιναλφορ θα παίξουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας, Ορεστιάδα και Κτησιφών δε θα μπορέσουν να βρεθούν ταυτόχρονα στο φάιναλ φορ αφού αν προκριθούν στους "8" θα συγκρουσθούν μεταξύ τους. Η Ορεστιάδα θα αντιμετωπίσει την τσεχική Μπουντεγιόβιτσε (το πρώτο παιχνίδι στην Ορεστιάδα) και ο Κτησιφών την τουρκική Νέτας (το πρώτο παιχνίδι στην Παιανία).

Στις γυναίκες, στο Κυπελλούχων, ο Ιωνικός ΝΦ θα παίξει με τις Κλάνγκενφουρτ (Αυστρία), Καλίζ (Πολωνία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (οι αγώνες εντός έδρας), Μόντενα (Ιταλία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Αβιλα (Ισπανία), Πόσταρ (Γιουγκοσλαβία) (εκτός έδρας). Στο Συνομοσπονδίας, ο ΠΑΟ θα αντιμετωπίσει την ιταλική Ρόμα (το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα).

Ανοίγει οβ γύρος

Μ' ένα μεγάλο παιχνίδι ανοίγει η αυλαία του β γύρου στην Α1 των ανδρών. Τη Δευτέρα στην Ορεστιάδα η τοπική ομάδα υποδέχεται στις 6.15μμ τον ΠΑΟ που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Η 12η αγωνιστική ξεκινά σήμερα με το σπουδαιότερο παιχνίδι να γίνεται στη Ν. Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Κτησιφώντα (5.15μμ απευθείας συνδέσεις στην ΕΤ - 1). Τα άλλα σημερινά παιχνίδια: Εσπερος Β. - ΠΑΟΚ (6μμ), Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξ. (6μμ), Μίλων - Φιλία (6μμ).

  • Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στη Θεσ/νίκη επί του Φιλαθλητικού με 3 - 2 (8 - 15,9 - 15,15 - 1,15 - 12,15 - 7) για την Α1 γυναικών. Αύριο παίζουν ΒΑΟ - ΠΑΟ (5μμ), Αγ. Σώστης - Ιωνικός ΝΦ (6μμ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ