Παρασκευή 2 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εξαγγελίες με "καρφιά"

Επίθεση κατά της πολιτικής Λιάνη από Ανδρ. Φούρα στην κοπή πίτας της ΕΠΟ

Δυο χρόνια συσκέψεων, συνεδριάσεων, προτάσεων, οραμάτων, νομοσχεδίων, στο καλάθι των αχρήστων. Η πολιτική Λιάνη ήταν για πέταμα. Δεν το είπε, το υπαινίχτηκε όμως ο νυν υφυπουργός αθλητισμού Ανδρ. Φούρας. Σε χαιρετισμό του χτες στη διάρκεια κοπής της πίτας στην ΕΠΟ, μίλησε με τον γνωστό αόριστο "πράσινο" λόγο, περί οραμάτων, ρεαλισμού και αποτελεσματικότητας. "Οταν το όραμα ξεθωριάζει, τότε οι αξίες υποτάσσονται στους προσωπικούς στόχους. Τότε η έμπνευση δίδει τη θέση της στην καθημερινή διαχείριση. Τότε οι στόχοι μετατρέπονται σε τεχνικές εξουσίας. Τότε η μικροπολιτική επιβάλλεται της πολιτικής και τότε τα δευτερεύοντα και τα προσωπικά ανυψώνονται και κυριαρχούν", υπογράμμισε. Χωρίς όραμα, υποταγμένη σε προσωπικούς στόχους και θρίαμβος της μικροπολιτικής η διετία Λιάνη.

Κι επειδή ο λόγος για προτεραιότητες, "αν μου παραδώσετε σε ένα μήνα ένα αξιόπιστο πρόγραμμα ανάπτυξης στη βάση του ελληνικού ποδοσφαίρου, να αναμένετε την έκτακτη χρηματοδότηση αυτού του προγράμματος", είπε στους παράγοντες της ΕΠΟ.

Ο Γ. Λιάνης για τα ρουσφέτια

Ο Γ. Λιάνης, απαντώντας σε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο νυν υφυπουργός αθλητισμού ανακάλεσε αποφάσεις που είχαν υπογραφεί το τελευταίο δίμηνο, υπογραμμίζει ότι έχει τη διαβεβαίωση του Ανδρ. Φούρα, ότι δεν πρόκειται να ακυρωθούν κι απλώς προσωρινά δεν είναι εκτελεστές. "Θα ήταν αδιανόητο να συνέβαινε το αντίθετο, γιατί θα έμοιαζε σαν η ίδια η κυβέρνηση να ακυρώνει τις αποφάσεις της", υπογραμμίζει ο Γ. Λιάνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ