Παρασκευή 2 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΠΑΟ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Εύσημα και αναστήλωση ηθικού

Περήφανος ο Μπάγεβιτς. Ψήφος εμπιστοσύνης από Ρότσα στους παίκτες του

Αν δεν το έλεγε ούτε τώρα θα χαρακτηριζόταν τουλάχιστον αχάριστος. Ομως ο Μπάγεβιτς μάλλον δεν είναι και έτσι δήλωσε χτες πως νιώθει περήφανος για τους παίχτες του. Αυτό αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο εύσημο για τους "κιτρινόμαυρους", που κατά πολλούς παρέδωσαν μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

"Νιώθω περήφανος για τους παίχτες μου. Εκτός από τη νίκη, αυτό που με ευχαρίστησε περισσότερο είναι πως είχαμε διάρκεια απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ", είπε ο Μπάγεβιτς. Αφού ευχήθηκε στους "πράσινους" να φτάσουν στον τελικό (της ευρωπαϊκής διοργάνωσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων) επανέλαβε ότι τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μ. Τροχανάς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία και τις εκδηλώσεις των οργανωμένων οπαδών. Αντίθετα νιώθει απογοητευμένος από πολλούς ΑΕΚτζήδες διότι δε βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Αναφορικά με την προχθεσινή του δήλωση (η υπόθεση πρόκριση είναι τελειωμένη) διευκρίνισε: "Δε χάθηκε ο σεβασμός μου για τον ΠΑΟ. Απλώς, ο συσχετισμός δυνάμεων και ο καλός αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ με κάνουν να το πιστεύω" ανέφερε και κατέληξε: "Είχα πει στους παίχτες ότι αδιαφορώ για το σκορ αν παίξουν καλά".

  • Ιωση ταλαιπωρεί τους Τσάρτα, Ατματζίδη και εκφράζονται φόβοι μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα συμμετοχής τους στον αγώνα με τον Αρη.
ΠΑΟ: Επιστράτευση Βαρδινογιάννη

"Επιστρατεύτηκε" χτες ακόμη και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ώστε να τονώσει το ηθικό των παικτών μετά την απρόσμενη ήττα από την ΑΕΚ για το Κύπελλο την περασμένη Τετάρτη. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης πήγε χτες στην προπόνηση της Παιανίας και ζήτησε από τους παίκτες να μην σκύψουν το κεφάλι: "Χάθηκε ένα παιχνίδι, αυτό δε σημαίνει τίποτα. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και ρεβάνς και μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε σας και ασφαλώς δεν υπάρχει κανένα παράπονο. Ολη η Ελλάδα και η Ευρώπη μιλάει για σας. Ψηλά το κεφάλι. Αυτό που προέχει τώρα είναι να περάσουμε νικηφόρα από την Ξάνθη", επισήμανε ο κ. Βαρδινογιάννης.

"Ψήφο" εμπιστοσύνης στους ποδοσφαιριστές έδωσε και ο προπονητής του τριφυλλιού Χουάν Ραμόν Ρότσα: "Χάσαμε μια μάχη, όμως όχι και τον πόλεμο. Πράγματι δεν είμαστε σε καλή κατάσταση και ηττηθήκαμε δίκαια. Υπάρχει όμως και επαναληπτικός που δε θα τα παρατήσουμε". Σε ερώτηση προς τον Ρότσα αν αισθάνεται ότι έκανε λάθος στην επιλογή της αρχικής 11άδα, ήταν κατηγορηματικός: "Εκατό φορές να παίζαμε πάλι με την ΑΕΚ την ίδια σύνθεση θα είχα παρατάξει".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ