Παρασκευή 9 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σε δίλημμα ο Μπάγεβιτς

Πονοκεφαλιάζει με τις κίτρινες κάρτες και τους τραυματισμούς Τσάρτα - Κωστένογλου

Οι ειδικές συνθήκες του εκτός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής με την Παναχαϊκή προκαλούν πονοκέφαλο στον Μπάγεβιτς.

Οι "πονοκέφαλοι" του Μπάγεβιτς συνίστανται στον... κίτρινο πυρετό που έχουν βασικοί παίχτες, αλλά και προβλήματα τραυματισμών. Στην "επικίνδυνη ζώνη" είναι οι Μανωλάς, Σαμπανάζοβιτς (5) και Τσάρτας, Μπορμπόκης, Κασάπης, Παυλόπουλος (2). Από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται οι Τσάρτας, Σαμπανάζοβιτς, Κωστένογλου.

"Είναι δύσκολο παιχνίδι. Το γεγονός αυτό δε μου επιτρέπει να αποφασίσω ακόμα αν θα προφυλάξω κάποιον παίχτη", δήλωσε χαρακτηριστικά χτες ο τεχνικός της πρωτοπόρου.

Πάντως απών φαίνεται ότι θα είναι από την Πάτρα ο Τσάρτας. Ο διεθνής μέσος προπονήθηκε ελαφρά και παρουσιάζει βελτίωση. Ομως ο αγωνιστικός χώρος προβληματίζει το τιμ της ομάδας, που φοβάται τον κίνδυνο επιδείνωση ενόψει ΠΑΟ. Τα ίδια ισχύουν και για τον Κωστένογλου, ενώ αντίθετα ο Σαμπανάζοβιτς ξεπέρασε τελείως τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στη γάμπα.

  • Εντονότατες αντιρρήσεις εκφράζουν επιφανείς και μη ΑΕΚτσήδες για την είσοδο στην ΠΑΕ του Αλέξη Κούγια. Το γεγονός αυτό δεν αποκλείεται να αποδειχτεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στην υλοποίηση της επιθυμίας του Μ. Τροχανά. Πάντως, ο γνωστός ποινικολόγος είχε χτες επαφή με τον πρόεδρο της ΑΕΚ και του ζήτησε στήριξη. Ο τελευταίος προσανατολίζεται να θέσει το ζήτημα υπό δημόσια συζήτηση με κάποια ανοιχτή συγκέντρωση μελών και φίλων της ΑΕΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ