Παρασκευή 9 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Συμφωνία κυρίων

Με τρεις ξένους παίκτες θα συνεχίσουν οι ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ

Σε σύσκεψη που έγινε χτες το πρωί στη Γενεύη, οι εκπρόσωποι των ομάδων που συνεχίζουν στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ συμφώνησαν να τερματιστεί η φετινή περίοδος με το ισχύον καθεστώς σε ό,τι αφορά τον αριθμό των ξένων παικτών. Ετσι διατηρούνται οι 3. Η προφορική αυτή δέσμευση επικυρώθηκε με σύνταξη πρωτοκόλλου, το οποίο συνυπέγραψαν οι εκπρόσωποι των 8 ομάδων. Στη σύσκεψη αυτή τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος αφού ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο Γιώργο Βαρδινογιάννη πήρε την έγκρισή του και υπέγραψε το πρωτόκολλο.

Αναφερόμενος στο γεγονός ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τόνισε: "Νομίζω ότι γι' αυτή τη χρονιά πρέπει να ισχύσει το υπάρχον καθεστώς. Η απόφαση των 8 ομάδων ήταν σωστή, έτσι ώστε όλα τα ματς να γίνουν επί ίσοις όροις. "

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, σήμερα κληρώνει αν ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Αργεντίνος αν βγάλει κανονικά την απογευματινή προπόνηση στην Παιανία θα είναι στην 16άδα και ίσως αγωνιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Η περίπτωση του Νίκου Νιόπλια δεν είναι το ίδιο ευχάριστη, αφού ο έμπειρος μέσος αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Σίγουρα θα χάσει το κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ δύσκολα θα προλάβει και τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ