Παρασκευή 9 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ανοιχτή σύρραξη

Στην ανατροπή της διοίκησης Μολυβά καλεί το ΠΑΣΟΚ

Στην ανοιχτή σύρραξη, μετά από την περίοδο του πολέμου των χαρακωμάτων, πέρασαν από χτες οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με την ηγετική ομάδα του ΣΕΓΑΣ και τον πρόεδρό του Στρ. Μολυβά. Με ανακοίνωσή του ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ παρέχει την πλήρη υποστήριξή του στην κίνηση ΑΚΑΣ, που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με σκοπό την ανατροπή της διοίκησης Μολυβά. Στην ΑΚΑΣ συμμετέχουν μεταξύ άλλων πρώην μέλη της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, όπως οι Β. Σαβράμης, Θ. Βογιατζής, Μ. Ξεκαλάκης, πρώην ομοσπονδιακοί προπονητές, όπως οι Β. Σεβαστής και Β. Παπαστόλου.

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για την "ανάγκη να αναληφθούν πρωτοβουλίες από εκείνες τις δυνάμεις, που θα οδηγήσουν το χώρο του ΣΕΓΑΣ σε μια νέα πορεία... ανάταξης της χαμένης αξιοπιστίας".

Από τη μεριά του το ΑΚΕΚΑ που εκφράζει τον Στρ. Μολυβά μιλά για συκοφάντες και χαρακτηρίζει τους πρώην "συναγωνιστές" του αυλοκόλακες, απόστρατους και μισθοφόρους.

Την υποστήριξή τους στις επιλογές της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν τέσσερις σύμβουλοι που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, οι Χ. Λαζαρίδης, Χ. Ανδρεάδης, Γ. Ματσκανίδης, Γ. Κατσικάρος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ