Τετάρτη 14 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Η ύστατη μάχη

Ο Ολυμπιακός με τον Γ. Λάιο στον πάγκο υποδέχεται τη Βούπερταλ

Με το Γιάννη Λάιο στον πάγκο ως κόουτς και κάτω από τα προπονητικά πλάνα του Χερέρα, ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα την ύστατη μάχη για πρόκριση στο φάιναλ - φορ του Κυπέλλου Κυπελλούχων κόντρα στη γερμανική Βούπερταλ. Ο Λάιος μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις με τους παράγοντες του Ολυμπιακού αποδέχτηκε προχτές αργά το βράδυ να παραμείνει στην ομάδα.

Αγωνιστικά οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μόνο νίκη και μάλιστα με 3 - 0 ή έστω 3 - 1 για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στο φάιναλ - φορ που έχουν αναλάβει να διοργανώσουν οι ίδιοι. Δε βρίσκονται όμως στην καλύτερη αγωνιστική κατάστασή τους όπως έδειξαν τα τελευταία παιχνίδια με ΠΑΟ και Ζαφειράκη. Επιπλέον, το κλίμα έχει βαρύνει μετά τα τελευταία κωμικοτραγικά γεγονότα γύρω από το θέμα του προπονητή.

Ο Χερέρα και ο Γ. Δερμάτης πάντως, που επιστρατεύτηκαν τις τελευταίες μέρες, είδαν τη Βούπερταλ σε βίντεο και πιστεύουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν. Οι Γερμανοί είναι πολύ ψηλή ομάδα και ισχυρή στο μπλοκ. Μέχρις στιγμής είναι αήττητη και πρωτοπόρος στο δεύτερο όμιλο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4μμ στη Νέα Σμύρνη και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΣΚΑΪ.

* Δεύτερη πράξη της εμφύλιας σύγκρουσης Αρη - Ορεστιάδας σήμερα στις 6μμ στο γήπεδο της Μίκρας με έπαθλο την πρόκριση στο φάιναλ - φορ του Παρισιού στις αρχές Μάρτη. Οι ακρίτες με το 3 - 0 του πρώτου αγώνα προβάλλουν ως τοφαβορί. Από τη μεριά τους οι Θεσ/νικείς καλούνται να πετύχουν έναν άθλο, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχαν πάρει μόνο 23 π. Παρ' όλα αυτά αισιοδοξούν. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν πάνοπλες, ενώ οι γηπεδούχοι περιμένουν θερμή υποστήριξη από τους οπαδούς τους. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ-1.

Οι γυναίκες

Με στόχο τη νίκη γοήτρου τα Βριλήσσια αντιμετωπίζουν σήμερα στις 4.30μμ στο Χαλάνδρι την τσέχικη Σκουπ Ολομουτς για το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Τέλος, τα κορίτσια του ΠΑΟ που έχουν χάσει το τρένο της πρόκρισης παίζουν σήμερα στις 9μμ στην Ολλανδία με την πανίσχυρη Μποντουέλε για το Κύπελλο Κυπελλούχων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ