Σάββατο 24 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ποιος θα ξεφαντώσει;

Στην Πάτρα ο Απόλλωνας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Σούμποτιτς "επιστρέφει" στο Ιβανώφειο εναντίον του Ηρακλή

Στην Πάτρα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ, όχι για το αποκριάτικο καρναβάλι, αλλά για το παιχνίδι Απόλλωνα - ΠΑΟΚ, που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Οι Πατρινοί θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν το ξεφάντωμα με νίκη επί του ΠΑΟΚ και ο Β. Αλεξανδρής, που ξεκίνησε την περίοδο ως προπονητής του ΠΑΟΚ, να πάρει τη δική του ρεβάνς.

Η επιστροφή του Λ. Σούμποτιτς, αλλά και του Δ. Παπαδόπουλου στο Ιβανώφειο, είναι το θέμα που κυριαρχεί στη συνάντηση Ηρακλής - ΑΕΚ. Το παιχνίδι είναι οριακό για τον "γηραιό", που κινδυνεύει να βρεθεί μακριά από την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και για την ΑΕΚ, που απέχει μια ανάσα από την οχτάδα που δίνει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Το ζητούμενο, όμως, είναι η συμπεριφορά των γηπεδούχων ειδικά προς τον Σούμποτιτς, που συνέδεσε το όνομά του με τις καλύτερες στιγμές του Ηρακλή.

Χωρίς βαθμολογικό άγχος, αλλά με άσχημη ψυχολογία, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο στο Περιστέρι με την τοπική ομάδα. Το παιχνίδι είναι οριακό για την ομάδα του Ντρ. Σάκοτα, ενώ για τον Γ. Ιωαννίδη μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα ενόψει των αναμετρήσεων με τη Ρεάλ στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Λάρισα και ο Μπ. Μαλίκοβιτς ετοιμάζεται να ξεκουράσει βασικούς παίκτες.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τους Αμπελόκηπους στη Ν. Σμύρνη, με το μυαλό σε Πάτρα, Περιστέρι, Ιβανώφειο, όπου δοκιμάζονται οι υπόλοιποι διεκδικητές της 3ης και 4ης θέσης.

Στο Αλεξάνδρειο ο Αρης λογικά θα έχει ευχάριστο απόγευμα με τον Παπάγου, ενώ αμφίρροπη αναμένεται η συνάντηση των Πατησίων ανάμεσα στο Σπόρτιγκ και το Ηράκλειο. Ο Σπόρτιγκ με τις δύο συνεχόμενες ήττες κινδυνεύει να βρεθεί εκτός οκτάδας, ενώ το Ηράκλειο θέλει τη νίκη, με την ελπίδα να βρεθεί στην ίδια αφετηρία για τη σωτηρία με Λάρισα και Παπάγου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ