Σάββατο 24 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ
Στο βάθος... τίτλος

Παιχνίδι - "κλειδί" για τον τίτλο, ανάμεσα στον ΠΑΟ και την Ορεστιάδα

Παιχνίδι κλειδί για τον τίτλο διεξάγεται σήμερα στο κλειστό της Λεωφόρου ανάμεσα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και την Ορεστιάδα. Για τους γηπεδούχους είναι το τελευταίο δύσκολο παιχνίδι πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου. Εκείνο όμως που τους ανησυχεί είναι η σε βάρος τους παράδοση που έχει δημιουργήσει η Ορεστιάδα τα τελευταία χρόνια και μέσα στη Λεωφόρο όπου κερδίζει τα τρία τελευταία χρόνια. Επιπλέον οι ακρίτες έχουν να χάσουν από τους πράσινους της Αθήνας από το 1992.

Τυχόν ήττα των πράσινων της Αθήνας μπορεί να αποδειχτεί μοιραία για την υπόθεση του τίτλου. Αν οι ακρίτες κερδίσουν εξασφαλίζουν την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου ενώ θα έχουν 2 - 0 νίκες σε βάρος του ΠΑΟ. Τότε ένα από τα πιο πιθανά σενάρια των πλέι - οφ είναι να συναντηθούν στον τελικό ΠΑΟ και Ορεστιάδα με τους Αθηναίους να έχουν προβάδισμα έδρας αλλά τους ακρίτες να προηγούνται στο σκορ με 2 - 0.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες είναι πανέτοιμες και με το ηθικό ακμαιότατο μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4.30μμ και θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΣΚΑΪ. Διαιτητές είναι οι Μιχελινάκης - Αντωνούλης.

Από το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι συναντήσεις Εθνικού Αλεξ - Κτησιφώντα (7μμ) όπου οι φιλοξενούμενοι θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την πρώτη τετράδα και Ζαφειράκη - Μίλωνα (6μμ) με τους Νεοσμυρνιώτες να "καίγονται" για νίκη που θα τους εξασφαλίσει τη σωτηρία. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Σταυρούπολη 5.15μμ), Γιάννενα - Αρης (6μμ), Ηρακλής - Εσπερος (8.30μμ).

Οι γυναίκες

Στην Α1 των γυναικών ξεχωρίζει το παιχνίδι ΠΑΟ - Φιλαθλητικού που θα ξεκινήσει στις 2.30μμ στη Λεωφόρο (στιγμιότυπα από την ΕΤ-1). Σήμερα παίζουν ακόμα: Σίρις - Λάρισα (5μμ), Κοζάνη - Αγ. Σώστης (5μμ). Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο με τους αγώνες: Βύρωνας - Βριλήσσια, Νίκη - Ιωνικός ΝΦ, Αρης - Ολυμπιακός. Ολα τα αυριανά παιχνίδια αρχίζουν στις 12 το μεσημέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ