Παρασκευή 15 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές "αποδράσεις"

Τετράωρη πανδαισία στα μουσικά σταυροδρόμια Ανατολής και Δύσης σήμερα και αύριο στο "Ρόδον" (έναρξη 9μμ), όπου συναντώνται οι Ομάρ Φαρούκ Τεκμπιλέκ, Μιχάλης Νικολούδης, Χάικ Γιαζντζιάν και Γιώργος Μαγκλάρας.Τις ίδιες μέρες η "Ομαδική Απόδραση" προσκαλεί σε μια μελωδική μουσική απόδραση, στο"Εν Πλω" (Κηφισίας 116). Στο "Μετρό" από σήμερα μέχρι και την Κυριακή εμφανίζονται τα "Υπόγεια Ρεύματα",ενώ μέχρι την Κυριακή θα διαρκέσουν και οι εμφανίσεις του κουαρτέτου του σαξοφωνίστα Μαρκ Τάρνερ στο "Half Note" (Τριβωνιανού 17, Μετς).

Στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ανακύκλωση του χαρτιού ο Ενιαίος Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής διοργανώνει δύο συναυλίες: σήμερα, στις 8.30μμ, στο κλειστό γήπεδο της Αγ. Παρασκευής με τους Αναστασία Μουτσάτσου, Παντελή Θαλασσινό, Γεράσιμο Ανδρεάτο και Αθηνά Μόραλη και αύριο στις 9μμ, στο κλειστό γήπεδο Αργυρούπολης με τους "Μάτζικ ντι Σπελ",Γιάννη Γιοκαρίνη,"Μόμπυ Ντικ",Γιώργο Δημητριάδη και "Μικρούς Ηρωες".Είσοδος ελεύθερη.

Αφιερωμένη στη μεγάλη φωνή του λαϊκού μας τραγουδιού, στη Σωτηρία Μπέλλου, είναι η εκδήλωση που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ, την Κυριακή, στις 9μμ, στο κέντρο "Δίας" (Αγ. Μελετίου και λεωφ. Ιωνίας 25). Στη Σωτ. Μπέλλου θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα, ενώ θα τραγουδήσουν οιΠόλυ Πάνου, Αντώνης Βαρδής, Ιωάννα Γεωργακοπούλου και Αφροδίτη Φρυδά.Προσκλήσεις διατίθενται στο "Δία" και κοστίζουν 4.000 δραχμές.

Μέχρι και την Κυριακή θα εμφανίζεται στο "Χαμάμ" (Δημοφώντος 97, Ανω Πετράλωνα) ο Ανδρέας Κουμπαρούλης με τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο"Εξω απ' του χρόνου το κλουβί", από προηγούμενες δουλιές του και γνωστά παραδοσιακά, διασκευασμένα από τον ίδιο.

Διαφορετικό κλίμα στην αίθουσα συναυλιών "Φ. Νάκας", όπου σήμερα στις 8.30μμ, θα πραγματοποιηθεί συναυλία μουσικής δωματίου από τους Σέρτζιο Λάτζερι (φαγκότο), Βασίλη Παπαβασιλείου (κοντραμπάσο) και Διονύση Μαλλούχο (πιάνο), με έργα Σεν - Σανς, Ρουσέλ, Μπάσι. Μουσική δωματίου και στην Καισαριανή, όπου την Κυριακή, στις 8μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής (Βρυούλων και Κλαζομενών) θα δώσει συναυλία για φλάουτο, βιολί και κιθάρα το σύνολο "Αρτε α Τρε".

Οι μελωδίες των εγχόρδων θα πλημμυρίσουν και αυτή τη Δευτέρα το "Παλατάκι" του Δήμου Χαϊδαρίου, όπου στο πρώτο μέρος της βραδιάς θα δώσει ρεσιτάλ κιθάρας ο Γιώργος Μπεχλιβάνογλου και στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν έργα για βιολί και κιθάρα από τους Ζερμένα Ιωαννίδου και Βασίλη Καναρά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ