Σάββατο 30 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ανταλλαγή ύβρεων και μηνύσεων

Συνεχίστηκαν οι αντιπαραθέσεις μεταξύ ΕΠΟ - ΕΠΑΕ και Τροχανά

Τα απείρου κάλλους δρώμενα στο προχτεσινό ΔΣ της ΕΠΟ, όπως αναμενόταν είχαν χτες νέα συνέχεια. Η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημοποιείται η καταδίκη της συμπεριφοράς Τροχανά και η παραπομπή του στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε με νέα έγγραφη επίθεση στις διοργανώτριες αρχές, από τις διοικήσεις των οποίων ζήτησε την άμεση παραίτηση. Η ανακοίνωση την οποία ο Μ. Τροχανάς υπογράφει ως φίλαθλος (...) τιτλοφορείται "Ω "άνδρες" της Συγγρού...".

Χαρακτηρίζει τα μέλη της ΕΠΟ, για την ανακοίνωση, ως "όντα που δεν έχουν ολοκληρώσει την εξέλιξή τους" και την παραπομπή ως "εξωφρενική γελοιότητα". Αναρωτιέται ποια Επιτροπή, επαναλαμβάνοντας τον τίτλο της ανακοίνωσης, "αυτή που ο τραγικός Δέδες ζητάει να εκδιωχθεί με... ομόφωνη απόφαση της ΕΠΑΕ;".Προφανώς ο πρόεδρος της ΑΕΚ εννοεί την Επιτροπή Εφέσεων, αφού για αυτή είχε θέσει θέμα ο Γ. Δέδες (...).

Επαναλαμβάνει ότι θα φύγει και ζητάει από Δέδε - Τριβέλα να τον ακολουθήσουν.

  • Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ δήλωσε χτες ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του Μ. Τροχανά, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο "κιτρινόμαυρος" παράγοντας του ζήτησε πριν από λίγο καιρό ταμειακή διευκόλυνση ύψους 100 εκ. δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ