Σάββατο 30 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Το τζάμπολ στη Δικαιοσύνη

Το μεσημέρι το ΣΔΟΑ αποφασίζει για την ένσταση της ΑΕΚ για το παιχνίδι με το Ηράκλειο. Το απόγευμα συγκρούονται ΑΕΚ - Λάρισα

Λίγο πριν το εναρκτήριο τζάμπολ του αγώνα με τη Λάρισα, η ΑΕΚ θα γνωρίζει αν το παιχνίδι θα είναι γι' αυτή από τα ονομαζόμενα ζωής ή θανάτου. Λίγο μετά το μεσημέρι το Συμβούλιο Διαιτησίας Ομαδικών Αθλημάτων θα εξετάσει την ένστασή της για επανάληψη του αγώνα με το Ηράκλειο τη Δευτέρα στις 18.45. Αν δε γίνει δεκτή, ο ηττημένος της συνάντησης ΑΕΚ - Λάρισα θα μπλέξει σε περιπέτειες.

Τη νίκη χρειάζεται ο Πανιώνιος στα Πατήσια επί του Σπόρτιγκ για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκτός κι αν αύριο στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας ο ΠΑΟΚ νικήσει τον Αρη. Οι Αρειανοί πάντως απέτυχαν και χτες να λύσουν το πρόβλημα Λυπηρίδη. Οι προσπάθειές τους για γεφύρωση της οικονομικής διαφοράς απέτυχαν και ο παίκτης φέρεται αποφασισμένος να καταθέσει προσφυγή για να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται.

Παιχνίδι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος στο Μετς ανάμεσα στους Αμπελόκηπους και τον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση στην Πάτρα με αντιπάλους τον Απόλλωνα και τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα... καίγονται για τη νίκη το Περιστέρι που αντιμετωπίζει στο Ιβανόφειο τον Ηρακλή και το Ηράκλειο που φιλοξενεί τον Παπάγου. Η αθηναϊκή ομάδα θα μπλέξει σε περιπέτεια μόνο στην περίπτωση που ηττηθεί με διαφορά μεγαλύτερη των 32 πόντων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ