Τρίτη 2 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ κτηνοτρόφων της Β. Ελλάδας σήμερα στη Θεσσαλονίκη (σελίδα 18).

ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ κινητοποιήσεις, μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα, εξωθεί ο υπουργός Γεωργίας τους κτηνιάτρους (σελίδα 18).

ΕΝΑΣ "τρίτος δρόμος" ανάμεσα στο ευρωπαϊκό και το αμερικανικό μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης παρουσιάζεται υποκριτικά ως λύση στο πρόβλημα της παγκόσμιας ανεργίας. Αυτή είναι, τουλάχιστον, η κατεύθυνση που έδωσε με την εναρκτήρια ομιλία του στη Σύνοδο της Ομάδας των εφτά πιο ανεπτυγμένων χωρών ο Γάλλος Πρόεδρος Ζακ Σιράκ (σελίδα 11.)

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ "σχέδιο ειρήνης" στη Ρωσία. Ο Μπ. Γιέλτσιν, με σημαντική καθυστέρηση, πρότεινε μια διαδικασία ειρήνευσης με τους αυτονομιστές της Τσετσενίας (σελίδα 10).

ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ Νοσοκομείο της Νίκαιας έδωσε "κάτι παραπάνω" στην καταβολή του 55% των αναδρομικών από το επίδομα των 18.000 δραχμών και τώρα τα παρακρατά από το μισθό του Απρίλη (σελίδα 20).

ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ καλένδες παραπέμπεται η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Λογοθέτη, μετά την εξάμηνη αναβολή που εξασφάλισε χτες, για να απολογηθεί για τις οικονομικές ατασθαλίες (σελίδα 23).

ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές επιδοτούνται από το κράτος εργοδότες των κλάδων κλωστοϋφαντουργίας - ιματισμού, ενώ την ίδια ώρα απειλούν με κλείσιμο και αφαίρεση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων (σελίδα 12).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ