Παρασκευή 5 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Στα μέτρα μας ο ΠΑΟ"

Ο Στ. Ερέμιν, προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μ., αισιοδοξεί για τον ημιτελικό. Μόνος πονοκέφαλος ο Στ. Βράνκοβιτς

Αισιοδοξία επικρατεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, έστω κι αν ο Στ. Βράνκοβιτς παραμένει ο μεγάλος της πονοκέφαλος. Οπως τόνισε ο προπονητής της ρώσικης ομάδας, Στ. Ερέμιν, στην εφημερίδα "ΣΠΟΡΤ ΕΞΠΡΕΣ", "ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η χειρότερη επιλογή για την ομάδα μου. Το ψηλό σχήμα με το οποίο αγωνίζεται ευνοεί το στιλ παιχνιδιού της ΤΣΣΚΑ, ενώ ο Αλβέρτης που είναι αργός ως γκαρντ, μπορεί να αποδειχθεί για μας παίκτης κλειδί. Ολα θα κριθούν από το πώς θα παίξει η ΤΣΣΚΑ στην περιφέρεια. Αν επιβάλλουμε το γρήγορο ρυθμό και έχουμε καλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα, όλα θα πάνε καλά".

Ο πλέι μέικερ της ΤΣΣΚΑ Β. Καράσεφ κρούει τον κίνδυνο που λέγεται Στ. Βράνκοβιτς. "Είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος. Ο Ουίλκινς σε οποιαδήποτε περίπτωση δε θα σημειώσει λιγότερους από 20 πόντους, γι' αυτό και δε θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας αποκλειστικά σε αυτόν. Στην άμυνα υπάρχει όμως ο πάντα επικίνδυνος Βράνκοβιτς", υπογράμμισε.

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ μετά το ολ σταρ γκέιμ που έγινε το Σάββατο στο Σαν Πέτερμπουργκ και στο οποίο συμμετείχαν επτά παίκτες της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, αποσύρθηκαν έξω από τη Μόσχα στο Νοβογκόρσκ, όπου μακριά από... θορύβους θα ολοκληρώσουν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους. Την Κυριακή το πρωί θα αναχωρήσουν για το Παρίσι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ