Τετάρτη 10 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκβιάζει η "Σούλις"

Τη συνεχιζόμενη τρομοκρατία που ασκεί στους εργαζόμενους η διεύθυνση της εταιρίας "Σούλις",καταγγέλλει η παράταξη της "Εργατικής Ενότητας".Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, "μετά την προχθεσινή Γενική Συνέλευση του σωματείου όπου οι εργαζόμενοι απέρριψαν την πρόταση της εταιρίας για άδεια άνευ αποδοχών, χθες στελέχη της επιχείρησης απαίτησαν εκβιαστικά από τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν από την εργασία τους".

Η "Εργατική Ενότητα", σύμφωνα με την ανακοίνωση, εκτιμά ότι η συγκεκριμένη ενέργεια της εταιρίας και με τον τρόπο που γίνεται, δείχνει ότι "δε νοιάζεται για το πώς μπορεί να αντιμετωπίσει τα τυχόν προβλήματα που επικαλείται πως έχει, αλλά όλο το βάρος των ενεργειών της έχει πέσει στο πώς θα προβεί στο χτύπημα των εργασιακών σχέσεων. Δηλαδή να δουλεύουν οι εργαζόμενοι όσο διάστημα τους έχει ανάγκη η εταιρία και το υπόλοιπο να αποδέχονται προτάσεις άνευ αποδοχών".

Μετά από τις ενέργειες αυτές η "Εργατική Ενότητα" καλεί τους εργαζόμενους να απορρίψουν και να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση. Καλεί ακόμα και τη διεύθυνση της εταιρίας να αναλογιστεί τις ευθύνες της απέναντι στους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ