Πέμπτη 25 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Παραδέχτηκε το δίλημμά του

Ο Μπάγεβιτς έλυσε τη σιωπή του για να παραδεχτεί ότι υπάρχει θέμα μεταπήδησης στον Ολυμπιακό, αλλά και για να "προστατεύσει" τον Μ. Τροχανά

Ο Μπάγεβιτς έσπασε τελικά τη σιωπή του και με γραπτή δήλωση, για πρώτη φορά παραδέχεται - έστω και έμμεσα - ότι υπάρχει θέμα αποχώρησής του από την ΑΕΚ.

Αφορμή η ανακοίνωση - απειλή οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ προς τον Μ. Τροχανά στην περίπτωση που φύγει ο τεχνικός ("θα τον κρεμάσουμε στα δοκάρια μπροστά από τη "σκεπαστή""), αλλά και δημοσιεύματα που φέρουν τον πρώτο ως βασικό υπαίτιο αυτής της πιθανότητας.

Ο ελληνοποιημένος προπονητής καλύπτει πλήρως τον εργοδότη του, διαψεύδοντας πως υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις τους: "Θέλω να δηλώσω για τελευταία φορά ότι σε κανένα δημοσιογράφο ή τρίτο πρόσωπο έχω πει τίποτα ούτε έχω αφήσει υπονοούμενα για κανένα θέμα.

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το τελευταίο που θέλω είναι να εμπλέκεται το όνομα του προέδρου της ομάδας μας κ. Μ. Τροχανά με την όποια απόφαση πάρω στο μέλλον. Είναι άδικο οι οπαδοί μας να στρέφονται εναντίον του για κάτι που αφορά προσωπικά εμένα. Δεν έχω πει τίποτα σχετικά με τον κ. Τροχανά τον οποίο εκτιμώ".

Με την παραπάνω δήλωση όμως ο Μπάγεβιτς αναφέρεται και σε άλλα δύο θέματα. Το πρώτο υπό τη μορφή καταγγελίας - παραπόνου αφορά το όνομά του που "από πολύ καιρό το εκμεταλλεύονται". Το δεύτερο έχει να κάνει με την περιβόητη πρόταση του Ολυμπιακού.

Αφ' ενός ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ύπαρξή της για πρώτη φορά. Αφ' ετέρου δικαιώνει όσους υποστηρίζουν, μεταξύ των οποίων και ο "Ρ", ότι ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Το γεγονός πως ο Μπάγεβιτς βρίσκεται σε δίλημμα, φαίνεται από τη φράση: "με την όποια απόφαση πάρω στο μέλλον".

Πάντως η κίνηση του Σερβοέλληνα προπονητή φαίνεται να συνδέεται με τη θέλησή του να προστατέψει τον Μ. Τροχανά σε περίπτωση αποχώρησής του από την ΑΕΚ.

Ο Μ. Τροχανάς σε δήλωσή του χαρακτήρισε τον Μπάγεβιτς έντιμο άνθρωπο, γεγονός το οποίο "δεν αποδεικνύεται μόνο με τη δήλωσή του αλλά με όλη τη ζωή του". Οσο για την ανακοίνωση των οπαδών, θεωρεί πως δεν είναι των "παιδιών της ORIGINAL" αλλά "μερικών αγνώστων τσάτσων, υπαγορευμένη από εχθρούς της ΑΕΚ".

Τροχανάς και Μπάγεβιτς είδαν μαζί χτες το παιχνίδι της Εθνικής με τη Σλοβενία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ