Σάββατο 27 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Οι δημαγωγοί

Χτες, μια μέρα μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών και μια μέρα πριν τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του, ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών θεώρησε κατάλληλη τη στιγμή να επιτεθεί σε όσους δε συμφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης έναντι της Τουρκίας.

"Δημαγωγοί και πατριδοκάπηλοι" με "χαμηλή νοημοσύνη" είναι, για τον υπουργό Εξωτερικών, όσοι δεν κατανοούν, πως μετά την επίσκεψη του Αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα, στην ελληνική κυβέρνηση αρκεί - όπως είπε ο Θ. Πάγκαλος - μια απλή δήλωση των τουρκικών προθέσεων για παραπομπή του θέματος της Ιμιας στο Δικαστήριο της Χάγης, προκειμένου να αρθεί το ελληνικό βέτο για την προώθηση των τουρκοκοινοτικών σχέσεων.

Είναι αλήθεια δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς την ιλιγγιώδη ταχύτητα με την οποία ο υπουργός Εξωτερικών κατρακυλά στον πάτο της πολιτικής εξαθλίωσης, προκειμένου να "δικαιολογήσει" τους λόγους για τους οποίους "πρέπει" να πραγματοποιηθεί ένας εφ' όλης της ύλης ελληνοτουρκικός διάλογος, όπως ακριβώς τον απαιτεί και τον προετοιμάζει η Ουάσιγκτον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ