Σάββατο 27 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Μονόδρομος η νίκη

Βλάχος, Μαλαδένης αντί Μανωλά και Σαμπανάτζοβιτς

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στον αγώνα του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ για να κρατηθεί στην κορυφή και μέσα στο κυνήγι του τίτλου. Σε αντίθετη περίπτωση το... όνειρο μετατρέπεται σε "εφιάλτη". Αυτό δεν είναι δημοσιογραφική εκτίμηση. Το ανέφερε με άλλα λόγια "μένουμε πολύ μακριά από το στόχο μας" ο Μπάγεβιτς.

Στη δύσκολη όσο και σημαντική αυτή έξοδο οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 2.500 φιλάθλων θα στερηθούν όμως την αγωνιστική παρουσία των Μανωλά, Σαμπανάτζοβιτς (τιμωρημένοι). Αντικαταστάτες τους θα είναι οι Βλάχος, Μαλαδένης αντίστοιχα.

Στις δηλώσεις του ο Μπάγεβιτς επισήμανε μεταξύ άλλων ότι είναι δύσκολος αγώνας αφού και οι δύο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη.

"Ο καλύτερος και πιο τυχερός έχει τις περισσότερες ελπίδες. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να προσβλέπουμε σε στραβοπάτημα του ΠΑΟ, πρώτα όμως πρέπει να κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς, ώστε να είμαστε σε θέση να το εκμεταλλευτούμε" κατέληξε.

  • Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Μ. Τροχανάς υποστήριξε πως ο Μπάγεβιτς του ανέφερε ότι δεν έχει πάρει απόφαση να φύγει. "Υπάρχει και το 5ετές συμβόλαιο. Χειρίζεται όλα τα θέματα και κάνουμε ό,τι μας ζητήσει. Φυσικά χειρίζεται και τις μεταγραφές" πρόσθεσε.
  • Οι αρμόδιες αρχές ειδοποίησαν την ΠΑΕ ΑΕΚ, απαντώντας στη δήλωση Τροχανά για αμέλεια, ότι από την πρώτη στιγμή ερευνούν αυτεπάγγελτα τις ανακοινώσεις που αναφέρονται στη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα ("θα τον κρεμάσουμε" κλπ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ