Σάββατο 27 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το ντέρμπι των... ντέρμπι

Οι "αιώνιοι" συγκρούονται αύριο στο τελευταίο ντέρμπι της περιόδου. Αμφίβολος ο Δώνης. Φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός

Το ντέρμπι των... ντέρμπι θα γίνει αύριο στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι δυο "αιώνιοι" αντίπαλοι για διαφορετικούς λόγους θέλουν τη νίκη και αναμένεται να γίνει ένα ματς αντάξιο της δυναμικότητας των δυο μονομάχων. Ας δούμε αναλυτικά τα τελευταία νέα από τα δυο στρατόπεδα αρχής γενομένης από τον γηπεδούχο ΠΑΟ.Δεν προπονήθηκε ο Δώνης

Τα μαντάτα από τον τραυματισμό στα πλευρά του Γιώργου Δώνη κάθε άλλο παρά καλά ήταν χθες. Ο διεθνής κυνηγός δε γυμνάστηκε το απόγευμα στην Παιανία και έτσι η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Ο παίκτης θα επιχειρήσει και σήμερα να γυμναστεί και αν δεν τα καταφέρει θα αποκλειστεί από την 16άδα. Τη θέση του διεκδικούν επί ίσοις όροις ο Ανδρέας Λαγωνικάκης και ο Νίκος Νιόπλιας. Δεδομένες είναι και οι απουσίες των τιμωρημένων Καλιτζάκη, Γ. Χ. Γεωργιάδη και των τραυματιών Αλεξούδη, Χριστοδούλου. Αναφερόμενος στο ματς ο Ρότσα είπε: "Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, όμως αν αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα θα φτάσουμε στη νίκη. Στόχος μας να παραμείνουμε στην κορυφή που σε συνδυασμό με στραβοπάτημα της ΑΕΚ θα έχουμε την ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά". Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Νιόπλιας: "Ο Ολυμπιακός είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα. Πάνω από όλα εύχομαι να γίνει ένα καθαρό ματς ώστε να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ελπίζω ότι θα είμαστε οι νικητές. Πάντως μην ξεχνάμε ότι έχουμε σημαντικές απώλειες".

Από την αρχή ο Αλεξανδρής

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για επιτυχία στο Μαρούσι. Ο Τάκης Περσίας θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Βασίλη Καραπιάλη. Τη θέση του Λαρισαίου θα πάρει ο Αλέξης Αλεξανδρής που βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως απέδειξε και στο ματς της Εθνικής με τη Σλοβενία. Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους τρεις ξένους. Παρτενέρ του Ιβιτς μετά από αρκετό χρονικό διάστημα θα είναι ο Αντρέι Γιουσκόβιακ που εξέτισε την ποινή του. Ο Κρεμενλίεφ που επίσης έρχεται από ένα καλό ματς με την Εθνική Βουλγαρίας στη Σλοβακία θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Περσίας θα βάλει "βεντούζες" σε Βαζέχα (Αμανατίδης), Μπορέλι (Πασσαλής). Αν αγωνιστεί ο Δώνης, ο Καραταϊδης θα είναι ο προσωπικός του φρουρός. Μια θέση στα χαφ διεκδικούν οι Μαρινάκης, Τρούπκος. Ο τεχνικός των Πειραιωτών δηλώνει: "Αναμφίβολα παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί στην υπόθεση πρωτάθλημα. Με νίκη έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε. Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι είναι στις δυνατότητές μας η συγκομιδή των τριών βαθμών".

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 7.15μμ και θα μεταδοθεί από το καλωδιακό κανάλι ΦΙΛΜΝΕΤ.

Ανδρ. ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ