Σάββατο 27 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ενθαρρυντικά μηνύματα

Βελτιωμένη η απόδοση της Εθνικής στα φιλικά με την Κούβα

Ενθαρρυντικά μηνύματα, μετά την ψυχρολουσία με τα φιλικά στη Γερμανία, στέλνει η Εθνική ομάδα με την απόδοσή της στα φιλικά με την Κούβα. Τα φιλικά ξεκίνησαν προχτές και ήταν ανεπίσημα, ενώ σήμερα στις 9μμ γίνεται το πρώτο επίσημο φιλικό. Στα μέχρι τώρα φιλικά οι ομάδες χωρίζονταν σε δύο γκρουπ. Χτες το β' γκρουπ της Ελλάδας (αρχική εξάδα Κουρνέτας, Χριστοφιδέλης, Κυριαζής, Κοβάτσεφ, Μητρούδης, Αγγελίδης) κέρδισε το β' γκρουπ της Κούβας στο οποίο αγωνίζονταν οι "Ελληνες" Ερνάντεζ, Σάντσεζ, Ντεσπέιν, Βάντες. Το α' γκρουπ έχασε με 1-3 (16-17, 8-15, 15-9, 13-15). Η Ελλάδα αγωνίστηκε με τους Ανδριόπουλο, Γκιούρδα, Τσακιρόπουλο, Χατζηαντωνίου, Ντράγκοβιτς, Σπανό. Στη συνέχεια ο Χερέρα έβαλε τον Γκιούρδα σε θέση διαγωνίου αντί του Ντράγκοβιτς που δεν "πήγαινε" και έβαλε στην εξάδα τον Πανούσο. Στο νικητήριο σετ, πασαδόρος έπαιξε ο Κουρνέτας που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.

  • Μια νίκη και μια ισοπαλία (;) πέτυχε η Εθνική γυναικών σε φιλικούς αγώνες που δίνει στη Σλοβακία με την Εθνική της ομάδα ενόψει της συμμετοχής στο Κύπελλο Ανοιξης. Τα κορίτσια του Γ. Νικολάκη κέρδισαν προχτές με 3-1, ενώ χτες το παιχνίδι παίχτηκε στα 4 σετ και ήρθε ισόπαλο 2-2. Η Εθνική πηγαίνει σήμερα στο Μπρνο, όπου την Κυριακή αρχίζει το Κύπελλο Ανοιξης. Η Ελλάδα παίζει στον τέταρτο όμιλο με την Αυστρία και την Ελβετία και ξεκινά τους αγώνες της τη Δευτέρα με Αυστρία.
  • Πολύ καλές εμφανίσεις κάνει η Εθνική εφήβων που παίρνει μέρος σε διεθνές φιλικό τουρνουά στη Φινλανδία. Οι έφηβοι κέρδισαν την Πολωνία με 3-1 (15-9, 8-15, 15-8, 15-3) και τη Λετονία με το ίδιο σκορ 3-1 (15-13, 13-15, 15-9, 15-11).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ