Τρίτη 30 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Καλοκαιρινές αυλαίες

Αρχισαν οι δοκιμές της "Ηλέκτρας" του Σοφοκλή,που θα παρουσιάσει, στην Επίδαυρο, το Εθνικό Θέατρο,σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά,σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου,σκηνικά - κοστούμια Διονύση Φωτόπουλου,μουσική Τάκη Φαραζή και χορογραφία Αποστολίας Παπαδαράκη.Τους ρόλους ερμηνεύουν: Αλέκος Αλεξανδράκης, Ασπασία Παπαθανασίου, Λυδία Κονιόρδου, Στέφανος Κυριακίδης, Μίλτος Δημουλής, Τάνια Παπαδοπούλου κ.ά.

  • Ο Θύμιος Καρακατσάνης και ο Ντίνος Ηλιόπουλος θα συναντηθούν, φέτος το καλοκαίρι, στο "Δελφινάριο",στο "Καραγκιόζντρίμ",σε κείμενα Γιάννη Κακουλίδη,σκηνοθεσία Θύμιου Καρακατσάνη,μουσική Σταμάτη Κραουνάκη,χορογραφίες Δημήτρη Παπάζογλου,σκηνικά Αγγελου Αγγελή.Καραγκιόζης Καραγκιοζόπουλος και Ευάγγελος Καραγκιοζόπουλος, πατέρας και γιος, σε δύο σπαρταριστικούς ρόλους. Ο ένας ονειροπαρμένος, ο άλλος με μαλάκυνση. Ο γιατρός του είπε: "60 χρόνια γιατρός, τέτοια μαλάκυνση δεν είδα".
  • Αρχές του Ιούνη το θέατρο "Παρκ" θα μοιάζει με καράβι, αρχίζοντας ένα επιθεωρησιακό ταξίδι στο Αιγαίο, με τίτλο "Αιγαίο Βαγκέο" και επιβάτες τους: Κώστα Βουτσά, Μίμη Χρυσομάλλη, Ελένη Γερασιμίδου, Παύλο Χαϊκάλη, Γιάννη Καπετάνιο, Νικολέτα Βλαβιανού.Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Αρζόγλου.Τα κείμενα είναι των Θεόφιλου Βερύκιου - Κωνσταντίνου Τσόκαλη,η μουσική του Στέφανου Κορκολή.
  • Το θέατρο "Σφεντόνα",το καλοκαίρι θα υποδεχτεί το "Χρυσό αγόρι" του Κλίφορντ Οντετς,με τους: Στράτο Τζώρτζογλου, Ηλία Λογοθέτη κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ