Τρίτη 7 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Ο λόγος στην Ουτοπία"

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του καθηγητή Γ. Ρούση

Το νέο βιβλίο του "Ο λόγος στην Ουτοπία", εκδόσεις "Γκοβόστη", παρουσίασε χτες ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου Γ. Ρούσης.Αναφερόμενος στην εργασία του ο καθηγητής τόνισε πως "για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια της μοιρολατρίας και της διαχείρισης της βαρβαρότητας, ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι η χειραφέτηση της προσωπικότητας, η εναρμόνιση της ύπαρξης με την ουσία του ανθρώπου, μια ανθρωποκεντρική κοινωνία".

Για το νέο βιβλίο του Γ. Ρούση μίλησαν ο διεθνής μπασκετμπολίστας Π. Φασούλας,ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αγωνιστική Συνεργασία" και δημοτικός σύμβουλος Λ. Αυδής και ο γιατρός Μίλτος Βασιλείου.

Στη σύντομη ομιλία του ο Λ. Αυδής επισήμανε πως "είναι γνωστό ότι οι πολιτικές μου απόψεις δεν ταυτίζονται με τις απόψεις του συγγραφέα. Πέρα όμως από οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση, αμφισβήτηση ή αντιπαράθεση, δεν μπορώ παρά να χαιρετίσω ένα βιβλίο που συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της επαναστατικής σκέψης, σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς του πολλαπλασιασμού των φαινομένων της πολιτικής αφασίας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ