Τετάρτη 8 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ευκαιρία για πειράματα

Φιλικό σήμερα στα Γιάννενα με τη Γεωργία

Με τον Γ. Νασιόπουλο στην αρχική ενδεκάδα θα παραταχθεί σήμερα το απόγευμα στα Γιάννενα (17.00, FILMNET) απέναντι στη Γεωργία η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο φιλικός αγώνας εντάσσεται στο πρόγραμμα του Κ. Πολυχρονίου που βασίζεται στο τρίπτυχο απόκτηση ομοιογένειας, δυνάμωμα στις σχέσεις των παιχτών και εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων.

Οπως κατ επανάληψη έχει δηλώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός στα παιχνίδια αυτά το ενδιαφέρον δεν επικεντρώνεται στο αποτέλεσμα (χωρίς να σημαίνει πως δε θα επιδιωχτεί η νίκη) αλλά στα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από τις δοκιμές.

Σήμερα ο Κ. Πολυχρονίου θα "πειραματιστεί" στα χαφ και την επίθεση. Πέρα από το επιτυχημένο (με Σλοβενία) δίδυμο Μπατίστα - Νικολαϊδη θέλει να δει πως θα πάνε οι Βρύζας - Νασιόπουλος. Επίσης τα αποτελέσματα κάποιων συνδυασμών στα αμυντικά χαφ αλλά και τους παίχτες οι οποίοι επιφορτίζονται με την ανάπτυξη της ομάδας.

Η αρχικές επιλογές του ομοσπονδιακού αναμένεται να είναι οι Ατματσίδης, Αποστολάκης, Κασάπης, Καλιτζάκης, Ουζουνίδης, Κωνσταντινίδης, Ζαγοράκης, Δώνης, Τσάρτας, Βρύζας, Νασιόπουλος.

Με όλα της τα "αστέρια" βρίσκεται στα Γιάννενα η Εθνική Γεωργίας. Προπονητής της είναι ο λίμπερο της ΕΣΣΔ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982 Αλεξάντερ Ισιβάτζε. Πιο γνωστοί παίχτες οι "λεγεωνάριοι" Κετσπάγια, Κινκλάτζε, Κεβαλασβίλι, Τσχαντάτζε, Γκοκρισιάνι, Κουντίνοφ αλλά και ο Τετράτζε που έχει απασχολήσει ελληνικές ομάδες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλβανός Ζίλφο.

Οι παίδες

Την Πορτογαλία αντιμετωπίζει σήμερα η Εθνική ομάδα παίδων στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο διεξάγεται στην Αυστρία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γ. Κεφαλίδης δηλώνει αισιόδοξος για την κατάκτηση της νίκης αν οι διεθνείς παίξουν όπως και στο παιχνίδι με την Αγγλία. Μοναδικό πρόβλημα ο τιμωρημένος (2 κίτρινες) Αναστασάκος. Η αρχική 11άδα αναμένεται να είναι Κεφαλάς, Βεκόπουλος, Ματσάγγος, Ταβλαρίδης, Αντώνενας, Κυριαζής, Νάστος, Ροπόκης, Βενέτης, Τάτσης, Βακουφτσής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ