Τετάρτη 8 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Το 20λεπτο της ντροπής

Ολοκληρώνεται σήμερα στη Ν. Σμύρνη ο αγώνας Πανιωνίου - Αθηναϊκού

Κανονικά θα διεξαχθεί τελικά σήμερα (16.30, FILMNET) το 20λεπτο που απέμενε ως την ολοκλήρωση του αγώνα Πανιωνίου - Αθηναϊκού, αφού χτες η Επιτροπή Εφέσεων (ΕΕ) της ΕΠΟ απέρριψε ομόφωνα τις δύο προσφυγές του Πανιωνίου.

Η πρώτη που ζητούσε ανάκληση της απόφασης για διεξαγωγή του 20λεπτου ως μη νόμιμη και επανάληψη όλου του αγώνα απορρίφθηκε "διότι δεν προκύπτει παράβαση κανονισμών". Η έφεση αναφορικά με τους όρους τέλεσης, τους οποίους αποφάσισε η ΕΠΑΕ, δεν έγινε δεκτή "ως αόριστη και ανεπίδεκτη δικαστικής εκτίμησης".

Της συνεδρίασης προήδρευσε ο Κ. Πουλιάκος, αφού ο τελών υπό παραίτηση Τ. Μητσόπουλος αποχώρησε επικαλούμενος προσωπική εργασία. Πάντως, η "υπόθεση συσκότιση" αναμένεται να έχει συνέχεια.

Νέα τιμωρία Πανιωνίου
  • Νέα ποινή, ουσιαστικά χωρίς αντίκρυσμα, επέβαλε σήμερα ο αθλητικός δικαστής στον Μ. Τροχανά. Για τη συμπεριφορά του στο ΔΣ της ΕΠΟ τιμωρείται με 6μηνη έκπτωση από το προεδρικό αξίωμα, ενώ στην ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους ενός εκατομμυρίου δρχ.

Επίσης, με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (με Εθνικό) τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος για όσα έκαναν και είπαν οι οπαδοί του και ο γεν. αρχηγός Αχ. Μπέος στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ