Τετάρτη 15 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Παπούτσι απ' τον τόπο σου"...

Προτεραιότητα στην ελληνική αγορά δίνουν οι πράσινοι. Πρώτος στόχος ο Λυμπερόπουλος

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο υπ' αριθμόν ένα στόχος του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Χτες, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του τριφυλλιού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, δεν έκρυψε την εκτίμησή του στον μέσο της Καλαμάτας: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Διαφωνώ με αυτούς που είπαν ότι στο μεταξύ μας ματς την περασμένη Κυριακή δεν έχει καλή απόδοση". Ο Ρότσα δεν έκρυψε ότι η εγχώρια αγορά έχει προτεραιότητα: "Αλήθεια είναι ότι οι Ελληνες παίκτες είναι αυτοί που θα μας απασχολήσουν περισσότερο στη μεταγραφική περίοδο. Οσον αφορά τη διεθνή αγορά δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε δείξει κανένα ενδιαφέρον για τον Πολωνό Μιέλτσικ της Λέγκια. Οσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα". Να σημειωθεί εδώ ότι σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της Βαρσοβίας ο παίκτης "δικαίωσε" τον Ρότσα, αφού τόνισε πως δεν έχει καμία ενόχληση η ομάδα του όσο και ο ίδιος αν και θα επιθυμούσε να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρότσα αναφερόμενος στον ξένο παίκτη είπε: "Το τοπίο είναι θολό αφού ακόμα δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ. Τόσο ο Βαζέχα όσο και ο Βάντσικ θεωρητικά από του χρόνου θα παίζουν ως Ελληνες, όμως τίποτα δεν είναι απόλυτα σίγουρο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή". Ο προπονητής των πρασίνων πάντως επισήμανε ότι δε θα γίνουν πολλές μεταγραφές αλλά λίγες και καλές: "Αν γίνουν 12, 10 ή έστω 6 μεταγραφές σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει".

Τέλος αναφερόμενος στα θέματα των Δώνη, Μπορέλι που λήγουν τα συμβόλαιά τους, κράτησε... αποστάσεις: "Αυτά είναι προσωπικά ζητήματα. Εγώ έχω κάνει τις προτάσεις μου, όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα αλλά από τη θέληση των ίδιων και τη διοίκηση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ