Σάββατο 25 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η "Αγωνιστική Ενότητα" κέρδισε 3 έδρες

Νέα δεδομένα στο συνδικαλιστικό κίνημα των εμπόρων δημιουργεί ο τριπλασιασμός της δύναμης της "Αγωνιστικής Ενότητας Εμπόρων" σύμφωνα με το αποτέλεσμα των προχτεσινών εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Ο συνδυασμός που στηρίχτηκε κύρια από τις δυνάμεις της ΔΗΚΕΒΕ, αύξησε τη δύναμη από 5% σε 14% και τις έδρες του από 1 σε 3 στο 25μελές διοικητικό συμβούλιο, ενώ εξέλεξε και αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία Εμπόρων.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα και ειδικότερα την ενίσχυση της "Αγωνιστικής Ενότητας Εμπόρων", ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργης Χατζηγεωργίου,δήλωσε στο "Ρ": "Είναι ένα θετικό βήμα στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός αγωνιστικού μετώπου των ΕΒΕ που θα παλεύει για τη σωτηρία και ανάπτυξη της ελληνικής μικρομεσαίας επιχείρησης. Οι συνάδελφοι εκτίμησαν τις θέσεις μας και με την ψήφο τους επιδοκίμασαν την προσπάθειά μας να τους ενημερώσουμε σωστά και να τους συσπειρώσουμε αγωνιστικά. Στόχος μας τώρα είναι να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες παρέμβασης που έχουμε και να βοηθήσουμε ενεργά, ώστε το συνδικαλιστικό κίνημα των ΕΒΕ να αποκτήσει τον αγωνιστικό και ενωτικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει".

Με το συνδυασμό της Αγωνιστικής Ενότητας Εμπόρων Θεσσαλονίκης εκλέχθηκαν κατά σειρά ψήφων οι Γιώργος Χατζηγεωργίου, Κώστας Μανιάτης και η Φανή Προβατά. Αντιπρόσωπος του συνδυασμού στην Ομοσπονδία εκλέχθηκε ο Γ. Χατζηγεωργίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ