Σάββατο 1 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Χάλασε του Λυμπερόπουλου;

Ο παίχτης φέρεται να προτιμάει την Παιανία

Οι συνέπειες της μετα-Μπάγεβιτς εποχής άρχισαν να φαίνονται στην ΑΕΚ; Στη μεταγραφή του Ν. Λυμπερόπουλου που παρουσιαζόταν ως τελειωμένη για τους "κιτρινόμαυρους" δημιουργήθηκε εμπλοκή. Πληροφορίες φέρουν τον ποδοσφαιριστή να προβληματίζεται αν πρέπει να ανηφορίσει, λόγω της φυγής του Σερβοέλληνα, στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Προτιμώ να μείνω στην Καλαμάτα, φέρεται να δήλωσε στον πρόεδρο της "μαύρης θύελλας". Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του διέρρευσε ότι βρίσκεται μια ανάσα από τον παίχτη. Από τη μεσσηνιακή ΠΑΕ διαψεύδουν πως συμφώνησαν, υποστηρίζοντας ότι οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους συνεχίζονται.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει σιγουριά ότι η μετακίνηση δε θα χαλάσει, χωρίς όμως οι ενδείξεις να την επιβεβαιώνουν. Μέρος των χρημάτων που είχαν συμφωνηθεί κατατέθηκαν σε τράπεζα από την Ενωση, αλλά κανείς δεν τα πήρε. "Με τον κ. Παπαδόπουλο έχουμε δεσμευτεί ενώπιον μαρτύρων. Δεν πιστεύω ότι είναι άνθρωπος χωρίς λόγο και πίστη. Είμαι βέβαιος ότι θα επιδείξει συνέπεια στη δέσμευσή του", δήλωσε ο Μ. Τροχανάς.

  • Τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό της Αούστρια Βιέννης, Βάλτερ Κόγκλερ, θα δει σήμερα ο Π. Ραβούσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ