Σάββατο 1 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανακοινώνει μεταγραφές

Κλείνουν οι υποθέσεις Νικολα'ϊδη και Σαμπανάτζοβιτς

Θέμα χρόνου είναι πλέον να ανακοινωθεί η μεταγραφή των Ντέμη Νικολαϊδη και Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Κώστα Αλαμάνο ώστε να οριστικοποιήσουν το κλείσιμο του διεθνή επιθετικού του Απόλλωνα. Τα χρήματα που θα δαπανηθούν θα αγγίξουν τα 300 εκατομμύρια συν τον Κυριάκο Τοχούρογλου και ίσως δανεικό τον Ηλία Σαπάνη.

Στην περίπτωση του Μαυροβουνίου μέσου η προσφορά του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από... ελκυστική. Για διετές συμβόλαιο θα εισπράξει 200 εκατομμύρια δραχμές (σ.σ. η ΑΕΚ του δίνει 140 για τρία) και όλα δείχνουν ότι ο Σάμπα θα φοράει τα κόκκινα από τη νέα χρονιά ακολουθώντας τα... χνάρια του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Τζάιτς, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ τη μετακίνηση του διεθνή τερματοφύλακα Ζμόνκο Μιλόγεβιτς. Ο 24χρονος θεωρείται από τους κορυφαίους γκολκίπερ της Ευρώπης και όλα δείχνουν ότι θα έρθει στον Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ