Τετάρτη 12 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανοιχτά μέτωπα

Ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα έχει ανοίξει ο Ολυμπιακός και αναμένεται να τα... κλείσει το συντομότερο δυνατόν. Η επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη Λήμνο, όπου πέρασε τις ολιγοήμερες διακοπές, θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στο... πάρε - δώσε των πειραιωτών.

Το θέμα Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς θεωρείται λήξαν και ήδη ο Μαυροβούνιος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Κρίσιμο διήμερο είναι αυτό που θα διανύσουμε τόσο για τον Πέτραγκ Τζόρτζεβιτς όσο και για τον Ντέμη Νικολαϊδη που ακόμη... κλωτσάει. Ο Σέρβος επιθετικός του Πανηλειακού τα έχει βρει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όχι όμως και με τον πρόεδρο Σάκη Σταυρόπουλο που ζητάει τον... ουρανό με τα άστρα.

Τώρα όσον αφορά αυτούς που θα αποχαιρετήσουν το λιμάνι η κατάσταση είναι επίσης ρευστή. Ο Αλέκος Ράντος που είναι στην Κατερίνη περιμένει στο... ακουστικό του αν τελικά θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Οι Τρούπκος, Τοχούρογλου, Σαπάνης που ήταν μέσα στα ανταλλάγματα για τη μετακίνηση του Νικολαϊδη από τον Απόλλωνα, μετά την εμπλοκή στο όλο θέμα θα περιμένουν την ετυμηγορία του Μπάγεβιτς. Τα ίδια ισχύουν και για τον Πέτρο Μαρινάκη που οι ισπανικές εφημερίδες τον θέλουν συμπαίκτη του Βασίλη Τσάρτα στη Σεβίλλη.

Ο Γιώργος Σαββίδης, γνωστός από τη θητεία του στην ΑΕΚ, προορίζεται για συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτό διέρρευσε από το περιβάλλον του Κύπριου στη Λευκωσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ