Πέμπτη 20 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χάπι εντ στο σίριαλ

Η ΦΙΦΑ έπαυσε την τιμωρία μετά από την ενημέρωση της ΕΠΟ

Δύο τηλεαντίγραφα έδωσαν τέλος στο σίριαλ της νομιμοποίησης του καταστατικού της ΕΠΟ και την τιμωρία που είχε επιβάλλει η ΦΙΦΑ στην Ομοσπονδία. Ο κίνδυνος να αποκλειστούν οι ομάδες που μας εκπροσωπούν από τα ευρωπαϊκά κύπελλα (...), ανάγκασε τους πάντες να αφήσουν κατά μέρος τις "τσιριμόνιες".

Με τη διαδικασία του κατ' επείγοντος ψηφίζεται σήμερα από την ολομέλεια της Βουλής (στο νομοσχέδιο για την υγεία) η σχετική τροπολογία. Ετσι χθες η ΕΠΟ με FAX ενημέρωσε την παγκόσμια συνομοσπονδία ότι δεν υφίσταται πλέον ζήτημα.

"Σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε το FAX με το οποίο μας ενημερώνετε ότι η σχετική με το καταστατικό σας κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί.

Συνεπώς με βάση τις πληροφορίες σας αποφασίζουμε την άμεση κατάργηση της απαγόρευσης που είχε επιβληθεί στην ομοσπονδία σας." Με το λιτό αυτό τρόπο ο Γιόζεφ Μπλάτερ κοινοποίησε την απόφαση της ΦΙΦΑ (δηλαδή τη δική του). Επιασαν, λοιπόν, τόπο οι αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές του Γ. Βαρδινογιάννη, που ανησυχούσε για την τύχη της ομάδας και του ταμείου του...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ