Πέμπτη 20 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Κλείνει ο Νικολα'ϊδης

"Προς τους Ενωσίτες φιλάθλους: Ο ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαϊδης από την επόμενη σεζόν δε θα έχει το δικέφαλο μόνο στην καρδιά του".Με αυτή την "ποιητική" ανακοίνωση ο Μ. Τροχανάς προανήγγειλε χτες την απόκτηση του διεθνή επιθετικού.

Ακολουθώντας το γνωστό (από το σχολείο) μάθημα λογικής με την ανακοίνωσή του δίνει τέλος στο πολύμηνο σίριαλ, με τρόπο που εκφράζει τη μέγιστη ικανοποίησή του.. "Δε θα έχει τον δικέφαλο ΜΟΝΟ στην καρδιά του". Πού αλλού μπορεί να τον έχει; Φυσικά στο στήθος.

Παρότι και οι δύο πλευρές απέφυγαν να δώσουν σαφείς απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη στις χτεσινές τους επαφές οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Απόλλωνας θα πάρει 280 εκ. δρχ. και ο παίχτης 180 εκ. δρχ. για τρία χρόνια.Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, όταν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν και στα ανταλλάγματα, καθώς η ΑΕΚ δίνει τους Δημητριάδη και Κωνσταντινίδη (δανεικός στην Καβάλα), αλλά ο Απόλλωνας καίγεται για τερματοφύλακα.

Αντίθετα, στασιμότητα υπάρχει στην υπόθεση του Φραντζέσκου. Αναφορικά με τον αρχηγό της Εθνικής Γεωργίας, Τσχατάτζε, μάλλον σήμερα έρχεται στην Ελλάδα για να συνομιλήσει με τους "κιτρινόμαυρους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ