Παρασκευή 21 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ενα πρόγραμμα
  • Στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα και την Τρίτη, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών θα εμφανιστεί ένα μεγάλο ταλέντο του κλασικού χορού, η Σιλβί Γκιγιέμ,η οποία μάγεψε το κοινό με την πρόσφατη εμφάνισή της στο Ηρώδειο εκτός φεστιβάλ. Αυτή τη φορά συμπράττει με το Μπαλέτο του Τόκιο.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα έργα "Κρυστάλλινο παλάτι" (μουσική Μπιζέ, χορογραφία Μπαλανσίν), "Το φεγγάρι" (μουσική Γ. Σ. Μπαχ, χορογραφία Μπεζάρ, σολίστ η Γκιγιέμ), "Το πουλί της φωτιάς" (μουσική Στραβίνσκι, χορογραφία Μπεζάρ), "Μπολερό" (μουσική Ραβέλ, χορογραφία Μπεζάρ, σολίστ η Γκιγιέμ). Το Μπαλέτο του Τόκιο θα εμφανιστεί και στις 27 και 28/6 με άλλο ρεπερτόριο.
  • Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Μαθητών Αθήνας θα δοθεί την Κυριακή στις 8.30μμ στο Θέατρο Λυκαβηττού.Διευθύνει ο Π. Στεργίου.
  • Την ίδια μέρα, στις 11.30 το πρωί, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει, στο Μέγαρο Μουσικής,ένα πρόγραμμα με έργα Ντεμπισί, Ραβέλ και Παγκανίνι.Στο πόντιουμ ο μαέστρος και συνθέτης Δημήτρης Αγραφιώτης.Σολίστ ο βιολονίστας Σ. Παπάνας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ