Παρασκευή 5 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αποικιοκρατικό "καρναβάλι"

Αφού πρώτα τους διέλυσαν και τους αφάνισαν, τώρα τους πακετάρουν και τους περιφέρουν ανά τον κόσμο, σαν να είναι αρκούδες σε τσίρκο, και τους "προσφέρουν" ως θέαμα για τους ...εξαμερικανιζόμενους λαούς. Ο λόγος για το αμερικανόπνευστο "Κάρναβαλ 2000",το οποίο κουβάλησε Ινδιάνους για να "μας διασκεδάσει" και, για να έχει και ποιοτικό "προφίλ", φιλοδόξησε να παρουσιάσει και συναυλίες αξιόλογων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Φιλοδόξησε, αλλά δεν το πέτυχε, αφού ακόμα και οι μάνατζερ των Ελλήνων καλλιτεχνών θορυβήθηκαν από την "αποικιοκρατική",όπως την αποκαλούν, εισβολή της διοργανώτριας εταιρίας "Soul Mates".

Μόλις χτες η εταιρία παραγωγής "Factum" ανακοίνωσε τη ματαίωση των πέντε τελευταίων προγραμματισμένων συναυλιών, εξαιτίας της "αποικιοκρατικής συμπεριφοράς",δηλώνοντας ότι οι καλλιτέχνες αρνούνται να συμμετάσχουν στον εμπαιγμό και να είναι δέκτες γνωστών εκφράσεων του αμερικανικού υβρεολογίου.Η "Factum" αναφέρεται σε ""χιονοστιβάδα" ακάλυπτων επιταγών και κυνικών παραβιάσεων των συμφωνιών, προσβλητική και αποικιοκρατική συμπεριφορά, καθώς και σε αλλοίωση του ύφους των εκδηλώσεων, εκθέτοντας σε σοβαρούς κινδύνους τόσο το κύρος, όσο και τα οικονομικά συμφέροντα των καλλιτεχνών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ