Κυριακή 21 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Τελικό στοχεύει η Τσαβδαρίδου

Η ελληνική γυμναστική πριν ακόμα από την έναρξη των Αγώνων έχει ήδη κατακτήσει μια πρωτιά. Στέλνει πλήρη ομάδα κοριτσιών στην ενόργανη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως υπάρχει επανάπαυση και πάνε στην Αμερική για τουρισμό. Στόχος των "ευλύγιστων δεσποινίδων", που αγωνίζονται σήμερα στις 16.30, είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση απέναντι στις μεγαλύτερες και παραδοσιακότερες δυνάμεις του κόσμου.

Επικεφαλής των.... "επτά Χάριτων" είναι η Βάσω Τσαβδαρίδου, στην οποία οφείλεται η παρουσία πλήρους ομάδας στην Ατλάντα. Η 16χρονη θεσσαλονικιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πέρυσι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, κατετάγη 11η και εξασφάλισε στη χώρα μας αυτό το δικαίωμα. Ταυτόχρονα η αθλήτρια του "Σπάρτακου" ονειρεύεται βάσιμα την είσοδό της στον τελικό. Την ομάδα στελεχώνουν ακόμα οι Βιργινία Καρέντζου, Κων/να Μαργαρίτη, Κατερίνα Μαμούτη, Γεωργία Τέμπου, Κική Φυρινίδου, Κική Παπανικολάου.

Να... καρφώσει την 16άδα ελπίζει η Νίκη Σιδηροπούλου που εκπροσωπεί την ελληνική ξιφασκία, στους αγώνες που αρχίζουν σήμερα (15.00). Η 22χρονη αθλήτρια, που μένει μόνιμα στην Ουγγαρία, έχει ως μεγαλύτερή της επιτυχία την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στη Ζυρίχη. Η διοργάνωση αυτή με την αντίστοιχη στο Λουξεμβούργο, όπου κατετάγη τέταρτη, της έδωσαν το εισιτήριο για τις ΗΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ