Τετάρτη 14 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ενα πικνίκ με έρωτα και θρίλερ

Η ταινία του Μπράιαν ντε Πάλμα κόβει την ανάσα του θεατή και κλέβει την παράσταση. Η ιστορία σκιαγραφεί τον ψυχικό κόσμο μιας εφήβου με προβληματική ψυχολογική ανάπτυξη που συνθλίβεται από τη διπλή ψυχολογική πίεση τη μητέρας της και των συμμαθητών της που τη χλευάζουν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Η ταινία "Η έκρηξη οργής",που θα παρουσιαστεί στις 00.20 από τον ΑΝΤΕΝΝΑ είναι ένα θρίλερ, που ο θεατής θα περιμένει με αγωνία την... έκρηξη οργής της νέας κοπέλας. Με την Πάιπερ Λόρι.

Από το STAR στις 18.30 "Μπότες, σπιρούνια και καυτές σέλες" του Μελ Μπρουκς. Ενας μαύρος σερίφης και ένας αλκοολικός πιστολέρο προσπαθούν να επιβάλλουν την έννομο τάξη στην "άτακτη" Αγρια Δύση. Πρόκειται για εύστοχη σάτιρα γουέστερν.

Από το STAR στις 23.00 "Το ταξίδι των καταραμένων" του Στιούαρτ Ρόζεμπεργκ. Πρόκειται για μια δραματική περιπέτεια, που αφηγείται τη σισύφειο οδύσσεια ενός γερμανικού πλοίου που μεταφέρει Γερμανοεβραίους επιβάτες αλλά κανένα λιμάνι δεν τους δέχεται. Είναι, δυστυχώς, μια αληθινή τραγική ιστορία που έγινε στα 1939 και κάνει την ανθρωπότητα να κοκκινίζει από ντροπή.

Από το MEGA στις 02.10 "Πικνίκ" στις 02.10 του Τζέσουα Λόγκαν.

Ενας ωραίος τυχοδιώκτης θα δεχτεί την πρόσκληση ενός φίλου του για να περάσει ένα ευχάριστο, καλοκαιρινό πικνίκ. Ομως ανάμεσα στα σάντουιτς και στα βλέμματα ξαφνικά εμφανίζεται ο έρωτας, τότε το ευχάριστο πικνίκ εξελίσσεται σε δράμα. Οι δυο φίλοι θα περάσουν μια τρομερή δοκιμασία αφού το μήλον της έριδος είναι η γυναίκα του φίλου του ωραίου τυχοδιώκτη. Είναι μια ταινία που πραγματικά έφερε ένα νέο ύφος στον αμερικανικό κινηματογράφο. Η ταινία τιμήθηκε με Οσκαρ. Με την Κιμ Νόβακ και τον Γουίλιαμ Χόλντεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ