Πέμπτη 22 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βραδιές Καραγκιόζη

Τους Δήμους Κερατσινίου, Πειραιά και Λουτρακίου θα τιμήσει φέτος το Πανελλήνιο Σωματείο Θεάτρου Σκιών, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για το μόνιμο ενδιαφέρον τους για το Θέατρο Σκιών.

Συγκεκριμένα αύριο 23/8 (8.45μμ), στην πλατεία Κύπρου, στο Κερατσίνι, θα δώσει παράσταση ο καραγκιοζοπαίχτης Πάνος Καπετανίδης. Στις 27/8 (8.30μμ), στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών της παραλίας Λουτρακίου, θα εμφανιστεί ο Καραγκιόζης του Διονύση Λέντερη. Στο Θέατρα Πλαζ Βοτσαλάκια της Καστέλας, στις 4 Σεπτέμβρη (8.15μμ) θα παίξει ο καραγκιοζοπαίχτης Βάγγος. Παράλληλα θα γίνονται ομιλίες για το Θέατρο Σκιών.

Εξάλλου, ολοκληρώνεται, στις 25 Αυγούστου, στο Κερατσίνι, ο κύκλος 30 παραστάσεων με τον τίτλο "30 λαϊκές βραδιές με τον Καραγκιόζη". Πρόκειται για εκδηλώσεις που έχουν το χαρακτήρα θεσμού, αφού φέτος συμπληρώνουν τα πέντε χρόνια συνεχούς διοργάνωσης. Ετσι, στην παράσταση που πραγματοποιεί στις αύριο, 23/8, το Πανελλήνιο Σωματείο, θα αποδοθεί τιμητική πλακέτα στον αντιδήμαρχο Διονύση Θεοχάρη και θα μιλήσει ο Κερατσινιώτης λογοτέχνης Αλέκος Χρυσοστομίδης, ο οποίος για πολλά χρόνια στο θέατρο που διατηρούσε φιλοξενούσε καραγκιοζοπαίχτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ