Τρίτη 27 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Χαμόγελα για την κλήρωση

Ευνοϊκή ήταν για τις ελληνικές ομάδες η κλήρωση των Κυπέλλων Ευρώπης στο πόλο. Η ομάδα όμως που δικαιούται να... χαμογελάει περισσότερο είναι η Γλυφάδα στις γυναίκες, που προκρίθηκε χωρίς αγώνες στη δεύτερη φάση του πρωταθλητριών. Ομως και οι άλλοι εκπρόσωποι του ελληνικού πόλο έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να προκριθούν.

Στο Πρωταθλητριών ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Σλοβακία με την Κράινε, την αγγλική Μπρίστολ και τη ρουμάνικη Στεάουα (οι αγώνες 11 - 13 Οκτώβρη).

Στο Κυπελλούχων η Βουλιαγμένη θα αγωνιστεί στη Σλοβενία με τη Μάριμπορ, την ουγγρική Βάσας, τη Σεβαστούπολη από την Ουκρανία και την Ελκο από το Βέλγιο (27 - 20 Νοέμβρη).

Στο "Λεν Τρόφι" η Πάτρα θα παίξει στο Βερολίνο με τη γερμανική Νέικολον, την τουρκική Ισταμπούλ και μια ομάδα από τη Σλοβακία, ενώ ο Εθνικός θα κοντραριστεί με τη Γιουγκοσλαβική Γιατράν.

  • Η Εθνική ομάδα των εφήβων κατέκτησε την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη. Στο μικρό τελικό έχασε 9 - 4 από την Κροατία. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γιουγκοσλαβία που κέρδισε στον τελικό την Ουγγαρία με 13 - 3.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ