Τετάρτη 28 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ανέτοιμη αλλά αισιόδοξη

Στην Καλαμάτα από χτες η Εθνική για το παιχνίδι με τη Βοσνία

Μονόδρομος είναι η νίκη για την Εθνική ομάδα στο παιχνίδι με τη Βοσνία, που γίνεται την Κυριακή στην Καλαμάτα. Η Εθνική βρίσκεται από χτες στη Μεσηνιακή πρωτεύουσα για το δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 98.

Ο Κ. Πολυχρονίου παραδέχτηκε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δε βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, ελπίζει όμως ότι τη μέρα του παιχνιδιού οι παίχτες θα ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους. "Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Πόσο μάλλον όταν η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που προέρχεται από τη γιουγκοσλαβική σχολή.

Αυτό το γεγονός από μόνο του είναι ενδεικτικό της δυναμικότητάς της. Εχει αρκετούς παίχτες που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, άρα είναι έμπειροι. Το στιλ με το οποίο αναπτύσσεται είναι αντίστοιχο της Σλοβενίας, της Γιουγκοσλαβίας και όλων των ομάδων που έχουν θητεύσει στη "μεγάλη των πλάβι σχολή".

Το ίδιο έμπειροι όμως και αξιόμαχοι είναι και οι Ελληνες παίχτες που έχουν αποδείξει την αξία αλλά και την αγάπη τους για την εθνική. Σεβόμαστε τη Βοσνία, αλλά δεν τη φοβόμαστε. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα για να φτάσουμε στο ποθητό".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει στα χέρια του μια βιντεοκασέτα από το φιλικό της Βοσνίας με την Αλβανία και κάποιες ακόμα πληροφορίες, οι οποίες όμως θα ήθελε πολύ να είναι περισσότερες. Σήμερα το απόγευμα περιμένει να φτάσουν στην Καλαμάτα οι... ξενιτεμένοι Τσάρτας και Δώνης.

Οι υπόλοιποι διεθνείς, στους οποίους θα στηριχτεί ο Κ. Πολυχρονίου είναι: Ατματσίδης, Κασάπης, Μπατίστα, Κωστής, Νικολαϊδης, Αλεξανδρής, Νταμπίζας, Καραταϊδης, Νινιάδης, Αποστολάκης, Καλιτζάκης, Ουζουνίδης, Ζαγοράκης, Βρύζας, Μιχόπουλος, Φραντζέσκος, Ανατολάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ