Τετάρτη 28 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ικανοποιημένοι οι μεγάλοι

Χουάν Ραμόν Ρότσα: "Ολα είναι σχετικά σε μια κλήρωση. Αφού θα αγωνιστείς με όλους. Εχω την άποψη ότι ο πρωταθλητής δε θα βγει από τα ντέρμπι, αλλά τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι και περισσότερα. Σίγουρα όμως όποιος πάρει τα ντέρμπι θα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου".

Πέτρος Ραβούσης: "Εκ πρώτης όψεως η κλήρωση είναι θετική για την ΑΕΚ, αλλά η σειρά δεν παίζει ρόλο. Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει όλες τις άλλες δύο φορές. Εμείς με αυτή τη σειρά των αγώνων έχουμε τη δυνατότητα με την προπόνηση να φτάσουμε στο ψηλότερό μας σημείο την εποχή των δύσκολων αγώνων. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να ξέρουμε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όλους με την ίδια σοβαρότητα, αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. τα φαινομενικά εύκολα παιχνίδια πολλές φορές αποδεικνύονται δυσκολότερα".

Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι δεν ξεκινάμε με ντέρμπι το πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα όμως είναι υπολογίσιμη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δεν είχα κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στον αντίπαλο, όμως καλό θα είναι να μελετήσω πιο προσεκτικά την κλήρωση για να βγάλω ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα".

Σωκράτης Κόκκαλης: "Ολα τα ματς και κυρίως τα εκτός έδρας είναι πολύ δύσκολα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια σωστή προετοιμασία και φέτος θα παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα. Από εκεί και πέρα ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία, αλλά πάνω από όλα στον Ολυμπιακό. Ελπίζω φέτος το σίριαλ της διαιτησίας να πάρει τέλος. Ας τελειώσουν όμως οι διαδικασίες στο χώρο και μετά θα πούμε ολοκληρωμένα τη γνώμη μας".

Γ. Καλύβας (πρόεδρος ΠΑΟΚ): "Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κλήρωση αφού ξεκινάμε μ' έναν δύσκολο αγώνα εκτός έδρας και η αρχή παίζει πάντα ρόλο στην ψυχολογία. Παρ' όλα αυτά αισιοδοξώ πως φέτος θα πάμε πολύ καλά. Εκτός όμως από τις ομάδες θα κοιτάξουμε και τη διαιτησία. Εχουμε προτάσεις θα τις καταθέσουμε και θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε τους τόνους οι οποίοι έχουν υψωθεί πολύ".

Ο εκπρόσωπος του Ηρακλή Τ. Μπατάκης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το σύστημα της κλήρωσης, αφού πάντα, όπως είπε, βγάζει νωρίς τα ντέρμπι για τις ομάδες της συμπρωτεύουσας. Πρότεινε να αντιγράψει η ΕΠΑΕ την Αγγλία για να πάνε καλύτερα τα πράγματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ