Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Ατυχη η Θεσσαλονίκη

Δύσβατος ο δρόμος για ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή να βρεθούν στο φάιναλ φορ που θα γίνει στη Θεσ/νίκη

Χωρίς εκπρόσωπο κινδυνεύει να μείνει η Θεσσαλονίκη στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, που θα φιλοξενήσει στις 12 και 13 του Απρίλη στο Αλεξάνδρειο. Η κλήρωση των ζευγαριών της δεύτερης και τρίτης φάσης που έγινε χτες, δεν ήταν και τόσο ευνοϊκή απέναντί της. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εσπερο Καλλιθέας, αλλά στις 23 του Οκτώβρη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Αθήνα και μάλιστα απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό. Ο Ηρακλής για να είναι παρών στην κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης, θα πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια της Λάρισας και του Απόλλωνα Πάτρας και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Αρης ήταν πιο τυχερός. Περνάει χωρίς αγώνα στην τρίτη φάση, αλλά εκεί θα βρει απέναντί του τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό. Το μόνο παρήγορο, ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Αλεξάνδρειο και σε έναν αγώνα όλα γίνονται. Δύσκολο πρόγραμμα και άδικο για τη Θεσσαλονίκη, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει εκπρόσωπος της Β εθνικής και της Α2 κατηγορίας. Καθόλου εύκολη δεν

ήταν η κλήρωση και για τον Πανιώνιο, που θα πρέπει να ξεπεράσει πρώτα το εμπόδιο του Ηράκλειου στην Κρήτη και στη συνέχεια της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το πειραϊκό ντέρμπι, Πειραϊκού - Ολυμπιακού, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αγώνων της Β φάσης που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 11 του Σεπτέμβρη. Ηράκλειο - Πανιώνιος, Δάφνη - Παπάγου, ΠΑΟΚ - Εσπερος και Λάρισα - Ηρακλής είναι τα άλλα τέσσερα ζευγάρια.

Η τρίτη φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 23 του Οκτώβρη και περιλαμβάνει τους αγώνες: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ή Εσπερος, Απόλλωνας Π. - Ηρακλής ή Λάρισα, Αρης - Ολυμπιακός ή Πειραϊκός, ΑΕΚ - Πανιώνιος ή Ηράκλειο, Νέστορας - Δάφνη ή Παπάγου, Περιστέρι - Σπόρτιγκ, Ηλυσιακός - ΒΑΟ και Αμύντας - Αμπελόκηποι.

Οι συναντήσεις της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 29 Μαρτίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ