Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Φουλ επίθεση στην παράδοση

Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός με επιθετικό σχήμα στην Καστοριά, κόντρα στην αρνητική παράδοση

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του 18ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή του αγώνα Καστοριάς - Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι του Ντούσαν Μπάγεβιτς αναχώρησαν χτες το μεσημέρι για την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας με αισιοδοξία για την τελική έκβαση του αγώνα. "Η Καστοριά είναι επικίνδυνη ομάδα και με τον ενθουσιασμό που έχει μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Αν αγωνιστούμε δυνατά και αποφασισμένα θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα", τόνισε ο Μπάγεβιτς για να συμπληρώσει ο Κυριάκος Καραταϊδης: "Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Με νίκη στην Καστοριά θα έχουμε κάνει πράξη το ρητό".

Ο τεχνικός των Πειραιωτών θα κατεβάσει τη γνωστή... δοκιμασμένη συνταγή, από τα φιλικά, στην αρχική 11άδα. Ενα φουλ επιθετικό σχήμα που θα απαρτίζεται από τους: Στρακόσια, Βαρεσάνοβιτς, Καραταϊδη, Νταμπίζα, Γεωργάτο, Αλεξανδρή, Σαμπανάτζοβιτς, Τζόρτζεβιτς, Ιβιτς, Νινιάδη και Κακλαμάνο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ελευθερόπουλος, Αμανατίδης, Καραπιάλης, Γκώνιας, Καλαντζής, Καρασαββίδης και Σαπάνης. Εχουν αποκλειστεί από την 18άδα οι τραυματίες Γιαννακόπουλος, Ράντος, Πασσαλής καθώς και οι Σκαρτάδος, Ιωαννίδης και Τρούπκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει δυσμενή παράδοση στο παρελθόν στην πόλη της γούνας. Μετράει μόλις μια νίκη την περίοδο '81 - '82 με 1 - 0, τρεις ήττες με το ίδιο σκορ το '76 - '77, '78 - '79, '79 - '80, ενώ πέντε ακόμη συναντήσεις έχουν λήξει ισόπαλες. Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθούν 2.000 εκδρομείς από την Αθήνα αλλά και από τις γύρω περιοχές.

Καστοριά: Αμφίβολος ο Ταληκριάδης

Οσον αφορά τα νέα από το στρατόπεδο της Καστοριάς, ο Γιάννης Γούναρης αντιμετωπίζει με... ψυχραιμία το παιχνίδι: "Παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και ασφαλώς είμαστε το αουτσάιντερ. Πάντως όλα θα κριθούν στα ενενήντα λεπτά μέσα στο γήπεδο". Το πρόβλημα των "κιτρινοκόκκινων" ακούει στο όνομα ενός παλιού παίκτη του Ολυμπιακού, του Ηλία Ταληκριάδη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ένα τραύμα στο πόδι και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Γούναρης για τη συμμέτοχη του.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5.30μμ και θα μεταδοθεί από το καλωδιακό κανάλι ΦΙΛΜΝΕΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ